Wpis z mikrobloga

• 0
Martwię się o siebie jak widzę tutaj niektórych, co piszą że po 3-4 dniach wyruchali by wszystko co się rusza. Nie wiem, czy ja się za dużo naoglądałem czy oni. Tak jak pisałem kilka postów niżej, jestem na 11 dniu a nie czuje potrzeby masturbacji i spojrzenia na p---o. Może powodem jest dół i chodzenie z poczuciem winy z zakończenia związku. Jestem przed 30, a p---o zacząłem oglądać z 10 lat temu, czasami raz na tydzień, czasami dwa i potem częściej i częściej, aż mojo mi odmówił posłuszeństwa przy wkładaniu gumy. Mam nadzieję że po 3 miesiącach wrócę do pełnej sprawności, że nie będę mógł opanować erekcji.

Edit. Pisałem ten post leżąc, po ostatnim zdaniu czuje ciśnienie w kroczu, ale nie chce mi się otwierać p---o, idę biegać żeby o tym nie myśleć xDD

Ktoś wie gdzie można zrobić teraz tanio i bezpiecznie badania teścia? Jestem aktywnym człowiekiem, przed koroną chodziłem na siłownię 3x na tydzień, wychodzę z założenia że powinien być ok.

#nofapchallenge
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dmxo
Flatline is the stage of NoFap when you will experience Zero libido (Sexual Desire) and will start to see all the negative sides of NoFap.
Temu nie a potrzeby.
  • Odpowiedz