Aktywne Wpisy
magazynierka_4k +21
Takie pytanie z rana - 177cm (na tyle urosłam) to dużo wg Was jeśli chodzi o dziewczynę?
Jakby ktoś pytał "a przy jakiej wadze?" - jak odejmiecie od wzrostu numer alarmowy to Wam wyjdzie xD
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Jakby ktoś pytał "a przy jakiej wadze?" - jak odejmiecie od wzrostu numer alarmowy to Wam wyjdzie xD
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
DoubleWu +13
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow
Mam sobie różową. No i problem jest taki, że zaczyna nam się nie układać.
1. Rzecz: Różowy mówi, że mi nie zależy na związku bo nie organizuje atrakcji, wycieczek i że mi się nie chce. Ale nwm zawsze coś robimy, czasami wychodzimy, widzimy się tylko w weekendy i czas jest ograniczony, a ostatnie półtora miesiąca każdy weekend coś robiliśmy. No i ja zorganizuje coś czasami, ale bardziej to robie
Mam sobie różową. No i problem jest taki, że zaczyna nam się nie układać.
1. Rzecz: Różowy mówi, że mi nie zależy na związku bo nie organizuje atrakcji, wycieczek i że mi się nie chce. Ale nwm zawsze coś robimy, czasami wychodzimy, widzimy się tylko w weekendy i czas jest ograniczony, a ostatnie półtora miesiąca każdy weekend coś robiliśmy. No i ja zorganizuje coś czasami, ale bardziej to robie
Kiedy liczba ofiar gospodarczego/społecznego lockdownu przekroczy liczbę ofiar koronawirusa?
#koronawirus
Kiedy liczba ofiar gospodarczego/społecznego lockdownu przekroczy liczbę ofiar koronawirusa?
przed pandemią w polsce dziennie umierało jakieś 2000 osób więc no
https://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/607304,samobojstwo-samobojca-swiatowy-dzien-zapobiegania-samobojstwom.html
od rozpoczęcia stanu epidemicznego minęło 64 dni czyli bez blokad samobójstwo popełniło (statystycznie) 960 osób, czy wy serio uważacie że ilość samobójstw wzrosła o 100% i nikt o tym nie mówi?
w Japonii liczba samobójstw spadła o 20%
https://www.rp.pl/Koronawirus-SARS-CoV-2/200519640-W-trakcie-epidemii-spadla-w-Japonii-liczba-samobojstw.html
@Dutch: Ofiar lockdownu jest 38 milionów, ciężko by było koronawirusowi dorównać politykom w skali zniszczeń.
Bzdura, ale nie będę się biczował na portalu ze śmiesznymi obrazkami. I żenujące jest wmawianie mi że przedkładam swoje potrzeby nad życie innych, w stylu psychologicznych zagrywek ze spotkań z
Dobre pytanie. Gdyby tylko istniała metoda na porównanie modeli "liberalnych" i "rygorystycznych"... np. Szwecji i Białorusi z Polską.