Wpis z mikrobloga

#bieganie #bekazrozowychpaskow

Ja naprawdę szanuję każdego kto ma dystans do siebie, oraz potrafi powiedzieć o sobie szczerą prawdę. Za to nie cierpię ludzi którzy będą naginać rzeczywistość do granicy kłamstwa, czyli kobiety z różnym stopniem otyłości w połączeniu z niskimi predyspozycjami w bieganiu twierdzące że biegają dla innych celów niż wyniki z własnej woli... a prawda jest zgoła inna - gdyby dana osoba miała jakiekolwiek predyspozycje do ścigania się to by otwarcie uczestniczyła w ogniu walki i przyznawała że lubi robić niezłe wyniki. No ale nie może bo jest gruba i nie trenowała całe życie i nagle po 40 się przypomniało... nie cierpię hipokrytów.
rbk17 - #bieganie #bekazrozowychpaskow

Ja naprawdę szanuję każdego kto ma dystans ...

źródło: comment_1589525441vmjvOVRDVohUp4AgpDeUC8.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rbk17 EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I BIEGAĆ BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD BĘDĄ BIEGAĆ ZBYT WOLNO
  • Odpowiedz
@rbk17: Ale wiesz, że niektórych ludzi naprawdę nie interesują wysokie wyniki i zawody bo bieganie to tylko ich poboczne hobby? Nie każdy w ogóle lubi rywalizację, daj ludziom żyć i biegać jak chcą
  • Odpowiedz
@LechuZMechu: to, że nie widze w takim bylejakim bieganiu nic zlego, bo nie kazdy biega dla wynikow, niektorzy dla zabicia czasu, inni chca sie poruszać w jakikolwiek przyjemny dla nich sposob, a inni truchtaja bo to modne.

Jak ktos ma rower to tez niekoniecznie idzie na szose wykręcac czasy, tylko jedzie na spacer i na lody, przy okazji się troche porusza.
  • Odpowiedz
@rudyba Ok, mi bardziej chodziło o to, że niektóre laski większość swojego czasu marnują przed tv/netflixem. To był główny problem mojej wypowiedzi, nie wiem co miała w niej zmienić twoja wypowiedź, ale szanuję.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: ciągle źle to rozumiesz - jak ktoś tak biega i otwarcie mówi że na więcej raczej nie ma szans to jest ok. Natomiast jak ktoś zaczyna wyjeżdżać że nie zasuwa na treningach bo nie chce choć mógłby (mogłaby) to już łże...
  • Odpowiedz
@rbk17: ja nie zasuwam, bo nie chcę, a biegam rekreacyjnie od lat. Wychodzę 3-4 razy w tygodniu tylko po to, żeby zachować jakieś godne minimum zdrowia fizycznego i psychicznego.

No chyba, że łżę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz