Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +502
Przerażają idioci, którzy się cieszą z ukraińskich niepowodzeń na froncie albo wręcz kibicują Rosji xD Idioci, którzy wywlekają banderę i UPA, gdzie w chwili obecnej nie ma to żadnego znaczenia
Zaraz przy naszej granicy toczy się wojna o nowy kształt Europy i nowy porządek w Europie, wojna o bezpieczeństwo Polski. Albo wygra ją cywilizowany świat, albo kacapska dzika horda, która w następnej kolejności po Ukrainie ostrzy sobie zęby na Polskę i resztę
Zaraz przy naszej granicy toczy się wojna o nowy kształt Europy i nowy porządek w Europie, wojna o bezpieczeństwo Polski. Albo wygra ją cywilizowany świat, albo kacapska dzika horda, która w następnej kolejności po Ukrainie ostrzy sobie zęby na Polskę i resztę
erni13 +31
A wy jak tam? Dalej kurniki 30m2 za pół miliona złotych od dewelopera?
Ja kupuje mieszkanie za gotówkę w bogatych Niemczech, do tego potężna pensja od pana Niemca i niższe ceny niż w pOLSCE i można żyć na poziomie.
Beka z was bo nawet mi was nie żal
#niemcy #nieruchomosci #bekazpodludzi #mieszkanie #polska
Ja kupuje mieszkanie za gotówkę w bogatych Niemczech, do tego potężna pensja od pana Niemca i niższe ceny niż w pOLSCE i można żyć na poziomie.
Beka z was bo nawet mi was nie żal
#niemcy #nieruchomosci #bekazpodludzi #mieszkanie #polska
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ( ͡º ͜ʖ͡º)
@gaceksteam: Sikorski był ministrem obrony narodowej w rządzie PiSu (w rządzie Marcinkiewicza i Kaczyńskiego), nawet odznaczali go tymi partyjnymi nagrodami (na zdjęciu OPa)
Później im się zerwał i teraz go szkalują, w myśl kto nie z nami ten przeciw nam
Sam Sikorski twierdzi, że odszedł z funkcji szefa MON przez konflikt z Antonim Macierewiczem, który był wówczas jego podwładnym jako wiceminister, a potem szef SKW. Sikorski od początku miał wątpliwości, czy zdoła nad Macierewiczem zapanować. "Sabotował lub ignorował moje polecenia. Wskutek tego byłem niemal całkowicie odcięty od informacji kontrwywiadowczych. (...) Macierewicz widzi się jako skrzyżowanie Piłsudskiego z Piotrem Skargą, więc nie wchodzi w grę, aby podporządkował
Ja myślę, że Sikorski jest za mądry, żeby się pchać do tej gównoroboty. Chyba, że faktycznie chciałby coś załatwić jako prezydent.
Komentarz usunięty przez autora