Aktywne Wpisy
Melkovva_ +13
czerwonykomuch +895
Daily reminder:
Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Będę Wam o tym przypominał codziennie do zrównania wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn, mojego przejścia na emeryturę lub aż mi się znudzi.
6/∞
Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Będę Wam o tym przypominał codziennie do zrównania wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn, mojego przejścia na emeryturę lub aż mi się znudzi.
6/∞
Zobaczymy jak to się rozwinie ale już się zdenerwowałem. Oczywiście rezerwacja na jedną noc co według słownika grupy wynajmujących w ten sposób na fb ludzi brzmi IMPREZAAAA.
Czy to będzie pierwszy raz jak im wyłączę prąd na klatce? Tego jeszcze nie wiem.
Czy będzie wzywana policja? Jeśli będą drzeć ryja, a już drą to tak.
Dodam że ani wchodząc, ani schodząc na dół po kolejnego sebixa nikt nie miał maseczki.
#airbnbtorak #bookingcomtorak #wynajemkrotkoterminowytorak #wynajemkrotkoterminowy #bookingcom #wynajem #turystyka #zaklocanieciszynocnej #zaklocaniespokoju #warszawa
#airbnbtorak
Człowiek jest bezradny, dupę zawracam policji, oni nic nie mogą, nikt nic nie może a gość w najlepsze się smieje z sytuacji pijany w trzy d--y. Pierwsza impreza w pandemię odhaczona.
@kopex85
Bo jak policjant jest w stanie stwierdzić zakłócanie to powinien wystawiać mandat, musisz tylko wyjść i z nimi pogadać, wyjaśnić sytuację i zaznaczyć że wzywasz już drugi raz bo poprzednia interwencja nic nie wskórała - wtedy powinni dać mandat. No a te mandaty powinny rosnąć,