We Wrocławiu przez lockodown niestety zapomnieliśmy trochę o naszym ulubieńcu - Grubym z WPK. Widać pozasdrościł trochę innym hot16challenge wieć wyjechał z 34 x przepraszam na swoje urodziny. Jak ktoś jeszcze twierdzi, że facet nie odleciał to chyba ten tekst od niego już na to jasno wskazuje :) Link do wypocin Grubego @shinX @mroz3 @KetevaN
Co ciekawe:
Przepraszam, że nikt nigdy nie dał tych dowodów na to jak się sprzedaję
Przepraszam, że nie współpracując z restauracjami a potrafię zarabiać na blogu o restauracjach
@mroz3: W paincie spreparowane i nie prawda. @Czesiowcy: Proszę cię :) Ludzie chwalili jego zapiekankę z makaronem i kurkami za bodajże 30 zeta na jakimś festiwalu. To była zapiekanka z kurkami i makaronem
@PurpleHaze: Ciśnienie mi podnieśli z rana znajomi bo sobie to puścili na Facebooku bo - o Gruby ma rację. Ja nie chcę tego czytać ale nie jestem w stanie przez jego zasięgi wywalić go z mojego bombla informacyjnego :/
@mroz3: Jak mówiąc "ta pizza na Hubskiej w okolicach 60-70 zł" masz na myśli Gruba Focca - to się nie zgodzę, kupuję te tańsze opcje i jeśli chodzi o potencjał nawdupiania się to taka np. Exotica (hawajska najlepsza) to jest tanioszka - 2 grubasy jedzące pizzę za ~50zł na 2 kolejne posiłki bo można się nią super najeść. Chociaż beka, żeby np. 25 zł dopłacać żeby na pizzy były też
@Darth_Gohan: @mroz3: Bawił mnie jego facebook od jakiegoś czasu jak już nie może recenzować restauracji i pisze jakieś pierdoły w stylu "No jak tam, co tam dzisiaj gotujecie dla swoich pociech?"
Z resztą ciekawe ile osób przez tą kwarantannę stwierdziło, że płaciło chore pieniądze za gastro na mieście, które przyrządzać się właśnie nauczyli w domu xD
@Tommy__: Uwierz mi znam takich asów co dalej nie potrafią gotowac i jedzą tylko na dostawę / odgrzewają to co jest w Lidlu/Biedrze. Dla nich knajpy to wybawienie.
Natomiast tak - część ludzi może ogarnie, że zrobienie pewnych dań wcale nie jest wielką filozofią.
@Arc2: Ja słyszałem, że w Biggy to pizzą się spokojnie dwie osoby najedzą. Jak poszedłem z kumplem to zjedliśmy po jednej na głowę. A
@Tommy__: No co ja Ci mogę powiedzieć :) Są rzeczy mega przepłacane. Są takie jak np. pierogi czy lasagne gdzie chetnie zapłacę bo nie chce mi się tyle siedzieć przy garach.
Jak ktoś jeszcze twierdzi, że facet nie odleciał to chyba ten tekst od niego już na to jasno wskazuje :)
Link do wypocin Grubego
@shinX @mroz3 @KetevaN
Co ciekawe:
#wroclaw #grubyzwpk #jedzenie71
@Darth_Gohan: daj jakieś śmeiszne jeszcze xD
Nie podejrzewałem go o taką zdolność samokrytyki i wyciągania wniosków
@Darth_Gohan: mm kraftowe kopytka 200g za 33 zł czy ta pizza na Hubskiej w okolicach 60-70 zł xD
@Czesiowcy: Proszę cię :) Ludzie chwalili jego zapiekankę z makaronem i kurkami za bodajże 30 zeta na jakimś festiwalu.
To była zapiekanka z kurkami i makaronem
JEST ZA TANIO i nie stać ich na reklamę u mnie xD
Co szkaluje grubego od samego rana
Jak powszechnie wiadomo tutaj na wypoku
Gruby to jest kuhwa wroclawski blogjer roku
@JAMJESTJANUSZ: Fani pewnie zadowoleni :)
Chociaż beka, żeby np. 25 zł dopłacać żeby na pizzy były też
@Arc2: ;_____;
Bawił mnie jego facebook od jakiegoś czasu jak już nie może recenzować restauracji i pisze jakieś pierdoły w stylu "No jak tam, co tam dzisiaj gotujecie dla swoich pociech?"
Z resztą ciekawe ile osób przez tą kwarantannę stwierdziło, że płaciło chore pieniądze za gastro na mieście, które przyrządzać się właśnie nauczyli w domu xD
Natomiast tak - część ludzi może ogarnie, że zrobienie pewnych dań wcale nie jest wielką filozofią.
@Arc2: Ja słyszałem, że w Biggy to pizzą się spokojnie dwie osoby najedzą. Jak poszedłem z kumplem to zjedliśmy po jednej na głowę. A