Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
XD
#korwin #hot16challenge2
nie słuchaj rapu
nie znaj się na rapie
oceniaj która 16 była najlepsza i z tego wyciągnij wniosek kto umie rapować
doskonała logika kucu
Ale chyba tylko On tego dalej nie ogarnia, że era rapów o HWDP i jaraniu skunów się dawno skończyła.
To jest proste im więcej słuchacz i poznajesz tym lepiej się na czymś znasz, nie wiem po c--j te teksty o prefesorze rapu, przecież każda muzyka ma swoich znawców, recenzentów, którzy po przesłuchaniu setek płyt mają wyrobiony słuch na rzeczy, których ty czy OP nie słyszy, to samo
No jakby taki Tede czy Peja zaśpiewali tak jak Zmaza czy Włochaty albo weszliby z gitarowymi riffami w solo to sam bym bil brawo xD
Klocuch to może parodia, ale moim zdaniem z ogarniętym tekstem i pomimo iż ukrywa swój głos wyszło mu nieźle technicznie.
Wątpię by raperzy w tradycyjnej muzyce byli w stanie się odnaleźć. Nawet śpiewakowi operowemu nieźle wyszło a wątpię by np Peja był w stanie śpiewać w operze jak 99% polskich raperów.
@KakaowyTaboret: nie no, proszę cię, przestań, nie wiesz o czym mówisz, to brzmiało fajnie i śmiesznie, ale to tyle
Fajnie śmiesznie jak dla mnie nieźle tekstowo i sporo easter eaggow zwlaszcza do gier i np jego poprzedniej piosenki AEZAKMI, oraz odniesienie do lekarzy. Tekstowo jak dla mnie zamiótł Szpaku czy Słonia.
Ja właśnie mówię nie o bitach a o warstwie tekstowej i tam nie raperzy wypadają całkiem nieźle. Nic nie mówiłem o bitach.
Jeśli ktoś zaśpiewałby podobnie do Beyonce to jasne że bym chwalił, zwłaszcza osoba która jest w
@KakaowyTaboret
Tylko ja mówiłem o śpiewaku operowym który napisał tekst i zarapowal. Wątpię by raperzy byli w stanie zrobić coś w klasycznym temacie i jeszcze śpiewać jak śpiewak operowy ¯_(ツ)_/¯
@justkilling:
Dokładnie to samo zrobił śpiewak operowy. A wątpię by raper zrobił tekst do istniejącego fragmentu opery lub zaśpiewał jak śpiewak operowy. Nie wiem czego nie rozumiesz ¯_(ツ)/¯ nie wymagałbym od nich kolejnego marszu lub operetki a tylko tekstu i śpiewania
Śpiewak operowy tak samo nie napisałby tekstu opery.
@justkilling:
Do tego, że wątpię by raperzy byli w stanie analogicznie wejść w inną muzykę. Do opery może nie, ale 16 wersów do fragmentu operetki? Myślę, że spokojnie taki śpiewak operowy dałby radę, skoro dał radę wypełnić misję "nagrać hip hop"