Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
Problemem przegrywów jest fakt, że jedyną rzeczą, o której myślą, jest #s--s. Panowie, spróbujcie poznać jakąś dziewczynę, porozmawiać z nią i umówić się na p--o. Będzie fajnie to idziecie o krok dalej i dopiero jak będzie się wam razem przyjemnie spędzało czas, to myślcie o czymś więcej. Mam wrażenie, że jedynym celem w życiu większości inceli z wykopu jest ruchanie, a to paradoksalnie... uniemożliwia wam dostęp do różowych.
Zmieńcie podejście przede wszystkim - taka jest moja rade dla was. Jeżeli tego nie zrobicie to dalej będziecie kręcić się na tej karuzeli i nic w waszym życiu się nie zmieni na płaszczyźnie relacji damsko-męskich, albo w ogóle stoczycie się na dno i będziecie łazić na #roksa.
#przegryw #blackpill #divyzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #takaprawda
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eb6fdf046fe92d49c8d01d4
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Precypitat
Takie rady nic im nie pomogą, bo to tak jakbyś osobie z depresją mówił: No przestań się smucić, idź pobiegaj. Oni są zazwyczaj bardzo brzydcy i dodatkowo mają jakieś choroby, które pogłębiają ten przegryw. Np. Fobia społeczna, depresja, niski IQ no i pewnie też, patologiczne wychowanie.
Po drugie, przegrywy nie patrzą tylko na s--s, a przynajmniej większość. Chyba jesteś nowy, bo inaczej wiedziałbyś,
spróbujcie poznać jakąś dziewczynę, porozmawiać z nią i umówić się na p--o
tylko po co jak ona mnie średnio interesuje? xD z kumplami to można w gierki pograć, napić się piwa na plaży i jest super
dla dziewczyn trzeba się starać, uważać co się mówi, spędzać razem czas - jak nie chce ziomka widzieć to mówię mu to wprost, a baba by się obraziła
jedyna przewaga dziewczyn nad ziomkami to
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale jak Oskar myśli tylko o seksie to już jest wszystko ok, co nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AnonimoweMirkoWyznania: i skończyć jako kolega ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Point6:
1. Albo po prostu lubią się r----ć bez zobowiązań i w dodatku żeby zaliczyć Divę wystarczy zadzwonić? I Przeważnie to lepsza opcja niż spigulona dresiara z dyskoteki
2.Wg niektóych płacenie lasce za to to forma dominacji
Wy już jesteście tak spier.doleni, że czekacie żeby miss Polski wyciągnęła was z piwnicy i zrobiła wszystko za was xD
A nawet jakby do tego doszło, to co dalej? Ani nie macie żadnych umiejętności społecznych, ani rozmawiać byście nie potrafili, więc po co w ogóle się za takie rzeczy zabierać, jak wam dobrze u mamy przed
Od razu widać, że OP ciśnie z nas bekę dając tego typ rady. Mimo to odpowiem na tę ewidentną zarzutkę, ale tylko dlatego, żeby uświadomić choć części użytkowników, jak to naprawdę wygląda.
Nie można wrzucać wszystkich do
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: to jak wam normikom brakuje empatii i jak bardzo jesteście o------i od rzeczywistości a uważacie się za mądrych to jest czasami kompletnie absurdalne.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua