Wpis z mikrobloga

Jak ludzie plus 100kg żyją ma codzień? Ja się zalałam z 10kg i strasznie mi ciezko wiec coś już kombinuje aby zbić to. Ciezko tp znaczy brak kondycji, ból miesni, których nie rozciagam i nerwobóle z tego powodu, uczucie takiej ciężkości jak się chodiz, a co dopiero musza czuć takie osoby +100kg takie laski na przykład przy wzroście 165... przecież tam stawy musza tak n---------c, ze to szok, a zwykły spacer sprawia mega wysiłek
#mikrokoksy #pytanie #bekazgrubasow #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Masterczulki: No już widzę jak taka kulka chodiz z kamizelka +40kg po schodach i do tej pory nje schudła xD ja kondycji z-----e nje mam, bo ja poprawiam, ale wątpię aby taka kulka powyżej 100kg miała sile bez zadyszki z---------c jak żołnierz na froncie, nie masz 190cm, ze taka masa jest ok
@hetvai7: Ale to jest straszne, ja się złapałam jak sam spacer powodował już lekka zadyszkę, a
  • Odpowiedz
No już widzę jak taka kulka chodiz z kamizelka +40kg po schodach i do tej pory nje schudła

@DinaKaliente: jem ok. 4000kcal teraz żeby utrzymać wagę przez ten rower. Nie wiem czemu mam chudnąć :D
Pisze się "nie".
C--j wie po co odpowiadam, bo sam gównokontent dajesz. EOT z mojej strony
  • Odpowiedz
@DinaKaliente: ja jakoś po świetach dosłownie kilka kilo przytyłem i nie mogłem normalnie funkcjonować, a zorientowałem sie dopiero jak mialem problem podniesc sie kilka razy na drazku, 170cm/105kg to potężne upośledzenie xD
  • Odpowiedz
@psposki: Ja tam wprost mówię, ze jestem grubasem i elo, nie będę zakłamywać rzeczywostosci, ale zaczynam działać coś w tym kierunku, bo wiem jak lżej było mi jak ważyłam mniej i wiem, ze dzięki temu będę zdrowsza
  • Odpowiedz
@troloking: Mam znajomego, co przy tym wzroście był lekko d------y, ale bęben i tak miał wiec nie wmawiajcie ludziom, ze jesteście szczupli xD może masz miesnie, ale podgardle na pewno tez
@hetvai7: Nie No, oni tp są wyjątki i nie maja fatu, a są tylko d------i xD szkoda tylko, ze faceci 180-190 mogą mieć tyle, a nke 170...
  • Odpowiedz
@DinaKaliente: Jestem d------y, nie mam podgardla mi się oponka odkłada widoczna jak klapnę i się pochylę do przodu. Mam budowę typowego trójkąta. Mocno rozbudowany dół z bardzo umięsnionymi syrami i klatą. Teraz akurat masuje za jakich miech waga zejdzie do 86 kg. Widzę u ciebie problem psychiczny nikt nie twierdzi, że nie ma opony bo kurde jest. Jednak laskom się wydaje, że mam max 80 kg i wtedy zaczyna się
  • Odpowiedz
@DinaKaliente: mnie zastanawia jak można się w ogóle utyć xD chyba jedynie siedząc na dupie i żreć, jak widać w tym programach gdzie pokazują otyłych Amerykanów. Ja schudłam ostatnio 8kg, bez siłowni, bez jakiejs diety, po prostu z-----------e w robocie, brak czasu na regularne posiłki i waga spada.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Masterczulki: weź zapodaj fotę, jestem ciekawy jak taka waga wygląda, przy takim wzroście. Osobiście oscyluje w przedziale 62-65 przy 172. Miałem jakieś epizody +/-70kg w momencie ekscytacji siłownią, ale nie czułem tego "czegoś"
  • Odpowiedz