Wpis z mikrobloga

Siema Mirasy! Jaki polecacie mikrofon do 150-160 zł w celach uniwersalnych: do rozmowy na Discord/TeamSpeak, ewentualnie jakieś konferencje na platformach (zwłaszcza w obecnym czasie), w przyszłości może jakieś amatorskie nagrywki gitarowe... Tak żeby posłużył trochę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Swoją drogą to co się dzieje z rynkiem mikrofonów to jest jakiś kur** dramat ¯\_(ツ)_/¯

Mikrofony kosztujące jeszcze pare miesięcy temu 120 zł, sprzedawane za 230 zł (pozdro dla takiego sklepu owocowego ze sprzętem komputerowym) albo całkowite braki magazynowe.

Zastanawiam się nad:

-Fifine K669B
lub
-Maono AU-A04TR

#pcmasterrace #mikrofon #sprzetkomputerowy
grzesix2 - Siema Mirasy! Jaki polecacie mikrofon do 150-160 zł w celach uniwersalnych...

źródło: comment_1588962820qzN3AUD6temsdqukaOscBX.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Harmideron: zastanawia mnie po co ten popfiltr, skoro bezpośrednio za nim usytuowany jest... plastik, który dźwięku a nie łapie, a membranki są po bokach konstrukcji.. dziwne rozwiązanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@grzesix2: ten Fifine to dla mnie nr 1 do tej kwoty. Mam od tygodnia i szczerze polecam. Na discordzie czy ts słychać Cię z niego jakby ktoś obok Ciebie siedział i gadał z Tobą. Zamawiaj.
  • Odpowiedz