Wpis z mikrobloga

Kilkaset przesyłek Singapore Post dotarło do Polski w tym tygodniu.
Czyli tak jak pisaliśmy w komentarzach zostały zmienione trasy logistyczne i przesyłki dotrą ze sporym opóźnieniem względem standardowych czasów tego przewoźnika.
Jest to pocieszające w sytuacji gdy większość czekających się spodziewała, że przesyłki dotrą dopiero po wznowieniu ruchu lotniczego, pod koniec maja.
Średni czas wynosi aktualnie 41 dni https://alipaczka.pl/statystyki/
#aliexpress #gearbest #tracking #alipaczka #alipaczkanews
AliPaczka - Kilkaset przesyłek Singapore Post dotarło do Polski w tym tygodniu. 
Czy...

źródło: comment_1588777148iHHbqXoHpgpb2iixb0swh6.jpg

Pobierz
  • 375
Kontenera 0020 nadal nigdzie nie ma :( zostało mi 27dni ochrony kupującego do złożenia Dispute. Mam nadzieję, że jakoś powoli przyjdzie ten kontener, bo widząc jak przychodzą inne, późniejsze, zaczynam ta nadzieję tracić.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Paczka z kontenera 35 z kwietnia właśnie pokazuje status że jest w WER Warszawa! Nareszcie :D
@Raawr: Gratki :) Cieszyłem się tak samo jak mi 24 przyleciał. Szkoda, że 17 i 20 jeszcze frunie :(

@mholubowicz: jestem ciekaw jak do mojej sprawy podejdą; napiszę. Spór zaczynam w nd/pn aby przed końcem 60dni zdążyć (choć sprzedawca już wydłużył okres ochrony). Oczywiście to nie wina sprzedawcy, a przewoźnika.. Ale irytuje, że "późniejsze" kontenery dochodzą oraz przesyłki 0045 też (w 2-3 tyg!).
Kontener 0017 zameldował się w Warszawie!
Wysłane(ostatni status) z Singapuru: 7.04
Więc sporu na razie nie będzie ;)

@Raawr: Warszawa w miarę szybko puszcza; Zabrze mi przetrzymało ostatnie przesyłki tydzień na Vacie.