Wpis z mikrobloga

Kilkaset przesyłek Singapore Post dotarło do Polski w tym tygodniu.
Czyli tak jak pisaliśmy w komentarzach zostały zmienione trasy logistyczne i przesyłki dotrą ze sporym opóźnieniem względem standardowych czasów tego przewoźnika.
Jest to pocieszające w sytuacji gdy większość czekających się spodziewała, że przesyłki dotrą dopiero po wznowieniu ruchu lotniczego, pod koniec maja.
Średni czas wynosi aktualnie 41 dni https://alipaczka.pl/statystyki/
#aliexpress #gearbest #tracking #alipaczka #alipaczkanews
Pobierz AliPaczka - Kilkaset przesyłek Singapore Post dotarło do Polski w tym tygodniu. 
Czy...
źródło: comment_1588777148iHHbqXoHpgpb2iixb0swh6.jpg
  • 375
Czyli tylko moją paczkę z początku kwietnia przejął Fedex? Strasznie to dziwne... a i nie obyło się bez VATu... ;/
@lagarto13: To ja już nic nie wiem. Najwidoczniej muszę jeszcze poczekać na swoją. Może nie dali update'a, nie zeskanowali paczki, nie wypakowali jeszcze. W końcu ten sam kontener (niby).
Ale dzięki za update. Powinno kiedyś dojść.
@Future29 Czy wyświetla Ci się status przesyłki? Pytam bo wariuję. XD
@Jakubek69 szczerze mówiąc to mam wrażenie, że to wcale nie są numery kontenerów bo transporty przychodzą zwykle z różnymi numerami i teoretycznie te same kontenery nie przychodzą razem. Nie chciałem psuć wam zabawy w wymienianiu się numerami ( ͡ ͜ʖ ͡)
@AliPaczka: @Jakubek69 @kontokontokonto
Update Singapurek :D
Paczka wreszcie zameldowała się w kraju. Faktycznie ruszyło się wszystko wreszcie. Dla ciekawskich Despatch 0198 jeżeli faktycznie to jest nr kontenera. Swoją drogą w sumie warto by było skrobnąć do Singpostu i podpytać ich czym jest ten Despatch, bo równie dobrze może to być tylko ich numer wewnętrzny "nadania" partii paczek.
Pobierz Xenlin - @AliPaczka: @Jakubek69 @kontokontokonto 
Update Singapurek :D
Paczka wresz...
źródło: comment_1590220557d3Qj73aDrvL51aPCT0RVel.jpg