Aktywne Wpisy
Caracas +477
Nie ma chyba bardziej wrednych jednostek niż kobiety.
Ale od początku. Może ktoś pamięta mój wpis, który miał prawie 8000 plusów:
https://wykop.pl/wpis/55297559/to-sie-dzis-wkur-u-mojej-corki-w-klasie-jest-matka/
Szybkie podsumowanie. Moja córka jest w zerówce (przedszkole) z dziewczynką, którą wychowuje sam ojciec. Jego żona a ich matka zmarła na nowotwór. Facet radzi sobie jak może i mówiąc szczerze ja go podziwiam. Dziewczynki chodzą czyste, zadbane są grzeczne i widać szczęśliwe. Facet może nie jest programistą 15-20k ale raczej
Ale od początku. Może ktoś pamięta mój wpis, który miał prawie 8000 plusów:
https://wykop.pl/wpis/55297559/to-sie-dzis-wkur-u-mojej-corki-w-klasie-jest-matka/
Szybkie podsumowanie. Moja córka jest w zerówce (przedszkole) z dziewczynką, którą wychowuje sam ojciec. Jego żona a ich matka zmarła na nowotwór. Facet radzi sobie jak może i mówiąc szczerze ja go podziwiam. Dziewczynki chodzą czyste, zadbane są grzeczne i widać szczęśliwe. Facet może nie jest programistą 15-20k ale raczej
OrzechowyDzem +48
To jest kokpit poliftowego Focusa czwartej generacji (aktualnie w salonach).
Jak widać na wyposażeniu jest skrzynia manualna. To czego nie widać to silnik (1.0 Ecoboost) oraz cena.
Uwaga... Ford Focus Hatchback 1.0 125KM w manualnej skrzyni wyprodukowany w 2022 roku wystawiony jest na znanym portalu z ogłoszeniami za uwaga...
( ͡° ͜ʖ ͡°)
W branży automotive mówi się o rekordowych zyskach producentów samochodów osobowych i dostawczych. Tym czasem
Jak widać na wyposażeniu jest skrzynia manualna. To czego nie widać to silnik (1.0 Ecoboost) oraz cena.
Uwaga... Ford Focus Hatchback 1.0 125KM w manualnej skrzyni wyprodukowany w 2022 roku wystawiony jest na znanym portalu z ogłoszeniami za uwaga...
( ͡° ͜ʖ ͡°)
W branży automotive mówi się o rekordowych zyskach producentów samochodów osobowych i dostawczych. Tym czasem
Dzisiaj skończyłem prace nad książką i postawiłem ostatnią kropkę. Zajęło mi to dwa lata - nie samo pisanie, ale podróże po tych wszystkich miejscach w całej Polsce, znajdywanie historii, przesiew ich, research - szukanie po archiwach, gazetach - nierzadko dokumentach sprzed blisko 100 lat. Wszystko po to, by ta książka była jak najlepsza. Czy mi się to udało - mam taką nadzieję, póki co jestem usatysfakcjonowany - co się pewnie zmieni, kiedy siądę do poprawek...
Ale tak - w te wakacje, w wydawnictwie Znak pojawi się książka o nawiedzonych miejscach i ich historiach. Można już zamawiać ;)
https://rcl.ink/Hw2 - link do Empiku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #cedrikpisze #paranormalne #wygryw #czytajzwykopem #ksiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cedrik: wybierz jedno
Natomiast nie staram
Komentarz usunięty przez moderatora
@pitaq no popacz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No a potem było parę różnych spotkań, omawianie czego oni oczekują, czego ja oczekuję i kiedy okazało się, że
A tak serio to czy można liczyć na wydanie w formie ebook'a?
@Cedrik o kurde w takim nawiedzonym mieście mieszkam. Jaka dzielnica? Uchyl rąbka tajemnicy. Książkę rzecz jasna biorę!