Aktywne Wpisy

cskparty +34
Ruskie ida na front z rozkazami, tam wagnerowcy prigozyna, zmieniaja im rozkazy.
Wagner: Suko, wytłumacz mi jeszcze raz, od kiedy tak cwaniakujesz?
Rosyjski żołnierz: Mamy rozkaz.
Wagner: Macie swoją pozycję
Rosyjski żołnierz: My tutaj...
Wagner: #!$%@? stąd; to jest nasze terytorium
Rosyjski żołnierz: Dowódca wydał rozkaz, żeby się tu osiedlić
Wagner: Wasi dowódcy to pieprzeni idioci. Shoigu (minister obrony Rosji), Gerasimov (pierwszy wiceminister obrony) to pederasty.
Rosyjski żołnierz: Ale chłopaki...proszę...
Wagnerowiec: Co
Wagner: Suko, wytłumacz mi jeszcze raz, od kiedy tak cwaniakujesz?
Rosyjski żołnierz: Mamy rozkaz.
Wagner: Macie swoją pozycję
Rosyjski żołnierz: My tutaj...
Wagner: #!$%@? stąd; to jest nasze terytorium
Rosyjski żołnierz: Dowódca wydał rozkaz, żeby się tu osiedlić
Wagner: Wasi dowódcy to pieprzeni idioci. Shoigu (minister obrony Rosji), Gerasimov (pierwszy wiceminister obrony) to pederasty.
Rosyjski żołnierz: Ale chłopaki...proszę...
Wagnerowiec: Co

U mojej córki w klasie jest matka, która wychowuje sama córkę (rozstała się z mężem nie wnikam co się tam zadziało). Wszyscy w klasie pomagają jej finansowo: jakieś słodycze, zabawki, ciuchy dla córki. No i git.
Zaproponowałem wychowawczyni i jednej matce która w klasie jest skarbnikiem, że mamy również inny problem w klasie. Ojciec, który od niedawna wychowuje samotnie 3 córki (żona niedawno mu zmarła) i widać, że chłop robi co może żeby zapewnić byt tej rodzinie. Mówię więc zrzucamy się też na te dzieciaczki damy troszkę więcej kasy i załatwimy te dwie sprawy.
Co usłyszałem od wychowawczyni i tej skarbniczki (co to w ogóle za stanowisko xD). Problem jest im znany ale:
"To jest mężczyzna więc sobie poradzi, musi. A teraz trzeba pomóc tej biednej kobiecie."
Bez komentarza
#polska #szkola #ciekawostki
Komentarz usunięty przez moderatora
te dzidy oplotły szkolnictwo z każdej strony
Komentarz usunięty przez autora
@girlsjustwannahavefun: XDDD przecież pedagodzy szkolni to największe grażyny
@WesolyGolabek: A wykopki dalej będą budować światopogląd na podstawie bajtów z mikrobloga
@Caracas: To ile razy ona nie zdała?
Prowadzę zajęcia po za szkołami, niezależnie od systemu edukacji i dotyka mnie ,,ciało rodzicielskie’’. Co niektórzy powinni dostać zakaz rozmnażania.
@smipur: masz widocznie małe doświaczenie