Wpis z mikrobloga

Krzysztof Bosak - wolnorynkowiec.

- Jest wolnorynkowcem, ale popiera zakaz handlu w niedziele.

- Jest wolnorynkowcem, ale uważa że rynek powinien zabezpieczać interesy obywateli a nie maksymalizować zyski.

- Jest wolnorynkowcem, ale ostatnie 20 lat swojej kariery politycznej poświęcił partiom, które są za regulowaniem rynku.

- Jest wolnorynkowcem, ale popiera zakaz handlu narkotykami.

- Jest wolnorynkowcem, ale uważa że jak znajdziesz rope na własnej posesji to masz ją oddać państwu.

- Jest wolnorynkowcem, ale chętnie zakazałby kilka rzeczy ustawami.

- Jest wolnorynkowcem, ale chce ograniczyć jakich pracowników możesz zatrudniać.

#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #konfederacja #bekazkatoli #polityka
prawarekasorosa - Krzysztof Bosak - wolnorynkowiec. 

- Jest wolnorynkowcem, ale po...

źródło: comment_1588672074yb51w4fyz2tHEy822JaAwc.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prawa_reka_sorosa: Mnie nadal bawi jak w prawyborach Konfederacji wolnorynkowcy sami się ograli, bo w ostatniej chwili Korwin postanowił zagrać w jakieś szachy 5D. Teraz wszyscy muszą siedzieć cicho i udawać, że narodowy socjalista reprezentuje ich poglądy.
  • Odpowiedz
o się teraz nazywa "Wolnościowiec konserwatywno-chrześcijański"

@prawa_reka_sorosa: Czyli różnica miedzy bosaczkiem a wolnościowcem jest podobna jak miedzy krzesłem a krzesłem elektrycznym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@prawa_reka_sorosa: To że nie jest libertarianinem to każdy wie, ale libertarianie są w jego partii - a to głównie o to toczy się ta gra. Pokażcie jednak bardziej wolnorynkowego kandydata spośród tych mających ponad 1% poparcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie ma? No i nie będzie, może do czasu gdy wystartuje w 2025 r. Mentzen ( ͡° ͜ʖ ͡°) Inni krytykują Bosaka
  • Odpowiedz
@prawa_reka_sorosa: on i cała konfederacja wyciera sobie mordę wolnością i libertarianizmem, próbując podkupić elektorat tego typu. Co jak co, ale to już Biedroń prezentuje bardziej wolnościowe poglądy (dopuszczalna aborcja) lub nawet Hołownia.

Nie wiem skąd im się wzięło to hasło. Chyba jedynie jako spadek po UPR czy Unii Wolności.
  • Odpowiedz