Wpis z mikrobloga

Widzę znowu jakiś hejt na Mateusza z TVGry. Przecież ten koleś jest najlepszy z nich. Sympatia od niego bije, nie wydaje się być aż takim sojarzem i lewusem na pokaz, fajny humorek. I nie wiem co to za komentowanie jego wyglądu. Ma posturę gracza z USA, więc trochę sadełka wskazane, pasuje do kontentu. Co to k*wa, rewia mody czy telewizja o Grach?

Szanujesz Mateuszka z TVGry - Plusujesz

#tvgry #gry #polskiyoutube #youtube #gryonline
N.....y - Widzę znowu jakiś hejt na Mateusza z TVGry. Przecież ten koleś jest najleps...

źródło: comment_1588614708WxAzJ3J65oekDWVFrmtlwR.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
@Nudziarz-Spokojny: hejtują ale jednak i tak on jest w ekipie, robi swoje i ma swoje z tego.
Wszystkich i tak nigdy nie zadowoli, kto normalny nie lubi jego filmikow poprostu nie oglada, tylko zjeby muszą wymusic na vikpie swoją rację.
I tak niezaleznie od liczby plusów pod hejterskimi postami na tym portaluz nikt tego nie weźmie ns powaznie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Nudziarz-Spokojny:

Ktoś napierdziela te plusy z bota czy jak? XD

Typ jest skrajnym tryhardem w kwestii humoru, a jego filmy są rozciągnięte przez jego przenudny i irytujący styl wypowiedzi.
  • Odpowiedz
Ktoś napierdziela te plusy z bota czy jak? XD

@Clefairy: Najwidoczniej więcej osób go lubi niż nielubi.
I dobrze, świat się nie zawali jak czasem na wykopie będzie coś innego niż tylko hejtowanie kogoś.
  • Odpowiedz
  • 6
@Nudziarz-Spokojny: nawet nie wiedziałem, że jest jakiś szczególny hejt.
Akurat nie przepadam, ale oni wszyscy są fajnie "rozrzuceni" aby każdy znalazł coś dla siebie.
Ogólnie świetnie prowadzony kanał.
  • Odpowiedz
@Nudziarz-Spokojny: Najgorsze u niego to jest tylko jedno. Nazywanie swojej postaci jako PAN MATEUSZ. No #!$%@?, serio? To aż taki cringe że tylko przez to nie mogę go słuchać. Już bym wolał jakiś Mati pati srati niż Pan Mateusz. Lecz dopóki tej postaci nie używa, tylko robi swoje to może być. Z TV gry nie lubię tylko jednego typa, na szczęście mało się pojawia.
  • Odpowiedz
@Nudziarz-Spokojny: Ogólnie jest jak najbardziej w porządku, ale jego lekka wada wymowy jest drażniąca w narracji. A szkoda, bo głos ma fajny. Niemniej tak mnie ta maniera wynikająca z wady denerwuje, że po prostu nie umiem wysłuchać w spokoju.

Zresztą sam głos to problem wielu youtuberów nie robiących gówna. Jest (był?) tu taki jeden robiący materiały historyczne z przezajebistymi grafikami, niesamowitym researchem i dawką wiedzy. A ja fan takich materiałów
  • Odpowiedz
  • 2
@Nudziarz-Spokojny: Ja Mateusza nie lubię ale bynajmniej nie za wygląd. Sam nie wiem co mi w nim nie pasuje, ale jest jakaś cecha jego stylu wypowiedzi która sprawia że nie chce mi się nawet oglądać do końca jego materiałów.

Próbowałem i nadal czasem próbuję, ale no sorki Mateusz :/
  • Odpowiedz
Ale o czym my tu w ogóle rozmawiamy, nie ma NIKOGO tam gorszego od tego bezbeka Heda, wykrzywiona morda na miniaturce, clickbaitowe tytuły i ten #!$%@? jego brat. No dramat no.
  • Odpowiedz