Aktywne Wpisy
Feijoa +1
Czy tylko mi ciągle zdarzają się takie chore akcje na drodze, czy może ludzi w tym kraju już kompletnie popaprało? Wczoraj jakiś chłopak próbował mnie przejechać na pasach, a w sobotę jakaś dziewczyna tak bardzo próbowała na mnie najechać, że aż nie wyrobiła się na zakręcie i musiała wycofać. Ja nie jeżdżę jakoś dużo, ale takie chore akcje zdarzają mi się nagminnie - np. jakaś kobieta dosłownie próbowała mnie staranować na pustym
MajsterZeStoczni +112
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
Stąd pytanie:
Czy warto zainwestować w jakiegoś tribana?
Brać gravela czy szosę i zmienić opony?
A może macie jakiś inny rower warty polecenia?
#triban #rower #gravel #wykoptribanclub
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki chłopaki!
skąd klikasz? noszę się z zamiarem sprzedaży dwumiesięcznego Rometa Aspre
1) do 3000 złotych będzie ciężko, są podobno gravele od Rometa (Aspire 1) w tej cenie, ale z nimi jak z Yeti, poza folderem reklamowym ciężko zobaczyć na żywo i przymierzyć; no chyba że zakładasz używkę, to wtedy polecam szukać Marina Gestalt 2 albo Gianta Anyroad 2
2) szosa z szeroką
I po szosie i po drogach leśnych/polnych.
Jakie ma wady?
Raczej mało się o tym slyszym
@SzCzoteckY: brudzi się bardziej niż szosa. https://www.wykop.pl/wpis/49177727/#comment-173940085 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raczej mało się o tym slyszym" no więc właśnie :-)
1) wygoda używania - rower jest owszem wygodniejszy od szosy (pozycja, opony 35/40 vs 25mm) ale to nie jest wygoda MTB czy roweru crossowego, jeśli ktoś się przesiada z "górala" będzie tak samo niewygodna pozycja jak na szosie endurance
2) kierownica "baranek" - moim skromnym zdaniem jest dużo wygodniejsza od prostej, ALE 400-450mm wobec 650-720mm MTB to