Okej. Mam plan na wyjście ze s----------a w rok. Zaczynam zaraz po koronawirusku.
A więc poszczególne podpunkty: 1. Dostać zwrot z podatku 2. Iść na siłownie (za zwrot) 3. Znaleźć prace za 2250 na ręke netto 4. Zbierać kase około 5000 zł w 5 miesiecy (musze matce dawac) 5. Za 5000 zł wstawić aparat na zęby bo krzywa szczęka jest posiadana (finalnie koszt 2 letnie leczenia to około 9 tysiecy a aparat biore na raty) wiec git 6. Zrobić prawo jazdy 7. Urosnąć 8. Kupić jakies ubranka fajnowe. 9. Iść biegać
Narazie to tyle ale będę dopisywał jeszcze. Akcje zaczynam od zwrotu podatku mam nadzieje że przyjdzie w tym tygodniu. Do tego będę jadł białko i kreatyne
@Sebtaa: zacznij już robić pompki. Na yt jest pełno poradników jak to robić (No i dużo one dają). Ale bez wytrwałości i regularności nic nie osiągniesz w tej kwestii. Jeżeli nie będziesz po jakimś czasie zauważał efektów to dlatego że albo brakowało ci tych dwóch cech, albo po prostu wolniej nabierasz masy mięśniowej i musisz dłużej ćwiczyć
@Sebtaa: o k---a stary to kozak walcz, ja mam r--------l lvl 21 muszę się pozbierać bo zmiotło mnie z planszy na rok XD ja przed 19 zdałem prawko, ale to dlatego że lubiłem jeździć powodzenia
@Sebtaa: Byku, jak chcesz urosnąć to zacznij już robić pompki, przysiady i inne proste ćwiczenia bez sprzętu. Trzeba trochę naoliwic te maszynerię. Ja robię od jakiegos miesiąca regularnie, i powoli zaczynam się sobie bardziej podobać. I nawet nie myśl o dupach, bo będzie chujnia. Nie daj się byku, bo szkoda by Cię było
A więc poszczególne podpunkty:
1. Dostać zwrot z podatku
2. Iść na siłownie (za zwrot)
3. Znaleźć prace za 2250 na ręke netto
4. Zbierać kase około 5000 zł w 5 miesiecy (musze matce dawac)
5. Za 5000 zł wstawić aparat na zęby bo krzywa szczęka jest posiadana (finalnie koszt 2 letnie leczenia to około 9 tysiecy a aparat biore na raty) wiec git
6. Zrobić prawo jazdy
7. Urosnąć
8. Kupić jakies ubranka fajnowe.
9. Iść biegać
Narazie to tyle ale będę dopisywał jeszcze. Akcje zaczynam od zwrotu podatku mam nadzieje że przyjdzie w tym tygodniu. Do tego będę jadł białko i kreatyne
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #d------------------a #s----------e #dentysta #mirkokoksy #niebieskiepaski
Chyba dam rade.
@Sebtaa: wymówkę i odkłądanie w czasie już masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam takie plany na przyszłe 5 lat.
Schudnąć
Dokończyć prawko (praktyka tylko mi została)
@Sebtaa: ?
Komentarz usunięty przez autora
ja przed 19 zdałem prawko, ale to dlatego że lubiłem jeździć powodzenia
to bieganie to ty sobie daruj, bo jest przereklamowane, chyba że chcesz uciekać przed sebiksami na osiedlu xD