Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 68
Okej. Mam plan na wyjście ze s----------a w rok. Zaczynam zaraz po koronawirusku.

A więc poszczególne podpunkty:
1. Dostać zwrot z podatku
2. Iść na siłownie (za zwrot)
3. Znaleźć prace za 2250 na ręke netto
4. Zbierać kase około 5000 zł w 5 miesiecy (musze matce dawac)
5. Za 5000 zł wstawić aparat na zęby bo krzywa szczęka jest posiadana (finalnie koszt 2 letnie leczenia to około 9 tysiecy a aparat biore na raty) wiec git
6. Zrobić prawo jazdy
7. Urosnąć
8. Kupić jakies ubranka fajnowe.
9. Iść biegać

Narazie to tyle ale będę dopisywał jeszcze. Akcje zaczynam od zwrotu podatku mam nadzieje że przyjdzie w tym tygodniu. Do tego będę jadł białko i kreatyne

#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #d------------------a #s----------e #dentysta #mirkokoksy #niebieskiepaski

Chyba dam rade.
Sebtaa - Okej. Mam plan na wyjście ze s----------a w rok. Zaczynam zaraz po koronawir...

źródło: comment_1588580890PxSXbLMsssyQSwTIYpFD41.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wołaj na każdym etapie czy Ci się udało.

Ja mam takie plany na przyszłe 5 lat.

Schudnąć
Dokończyć prawko (praktyka tylko mi została)
  • Odpowiedz
  • 3
@Sebtaa: Fajne plany miras. Podziel sobie każdy z tych uberpunktow na mniejsze, nawet takie bardzo małe - żebyś mógł odchaczyć i zobaczyć progres.
  • Odpowiedz
  • 19
@Sebtaa: zacznij już robić pompki. Na yt jest pełno poradników jak to robić (No i dużo one dają). Ale bez wytrwałości i regularności nic nie osiągniesz w tej kwestii. Jeżeli nie będziesz po jakimś czasie zauważał efektów to dlatego że albo brakowało ci tych dwóch cech, albo po prostu wolniej nabierasz masy mięśniowej i musisz dłużej ćwiczyć
  • Odpowiedz
  • 5
@Sebtaa: Byku, jak chcesz urosnąć to zacznij już robić pompki, przysiady i inne proste ćwiczenia bez sprzętu. Trzeba trochę naoliwic te maszynerię. Ja robię od jakiegos miesiąca regularnie, i powoli zaczynam się sobie bardziej podobać. I nawet nie myśl o dupach, bo będzie chujnia. Nie daj się byku, bo szkoda by Cię było
  • Odpowiedz