Aktywne Wpisy
Lukardio +27
Skoro #imigranci z #ukraina się nie podobają to kogo wykopki najchętniej by widzieli
#demografia sprawia że za parę lat będzie rocznie ubywać 200tys osób z #pracbaza każdego roku a później 250-300tys
co sprawi że wzrost gospodarczy będzie dławiony
Stety czy nie #polska to nie #niemcy i nie jesteśmy dużą konkurencją dla cywilizowanych krajów, nawet Ukraińcy wolą ich niż Polska
To jakie propozycje
#polska #gospodarka #gruzja #azja #chiny #indie #januszebiznesu #pracbaza #ekonomia #
#demografia sprawia że za parę lat będzie rocznie ubywać 200tys osób z #pracbaza każdego roku a później 250-300tys
co sprawi że wzrost gospodarczy będzie dławiony
Stety czy nie #polska to nie #niemcy i nie jesteśmy dużą konkurencją dla cywilizowanych krajów, nawet Ukraińcy wolą ich niż Polska
To jakie propozycje
#polska #gospodarka #gruzja #azja #chiny #indie #januszebiznesu #pracbaza #ekonomia #
Skąd polska ma brać pracowników
- Gruzja 6.8% (72)
- Azerbejdżan, Kazachstan, Kirgistan 3.8% (40)
- Rosja, Białoruś 8.4% (89)
- Indie, Bngladesz 5.5% (58)
- Chiny, Wietnam 15.6% (164)
- Filipiny, inne dalekie kraje 17.2% (181)
- Afryka 5.6% (59)
- Inne kraje 4.7% (50)
- Lepsza jednak stagnacja gospodarcza 22.4% (236)
- Nie wiem / nie mam zdania 10.0% (105)
muchatse +156
widzę, że lewaczki z tego gówna @Watchdog_Polska podpisały się pod listem poparcia dla organizacji nigdy więcej, która szczuła na Marciniaka.
#bekazlewactwa
#bekazlewactwa
Macie może jakieś pomysły jak to dalej "pociągnąć"?
Myślałam żeby wpleść tutaj jakoś gwiazdozbiór Koziorożca.
Może jest tutaj ktoś ze zdolnościami i chwilą wolnego czasu - ktoś kto chciałby przedstawić mi swój pomysł wizualnie.
Tematyka ma być ściśle zwiazana ze znakiem zodiaku koziorożec, gwiazdami, planetami itp.
#tatuaze #tatuazboners
No cóż przynajmniej takie małe coś da sie łatwo usunąć laserowo ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Można w to wpleść gwiazdozbiór Koziorożca z gwiazdami, jest kilka projektów na necie i wyglądają całkiem spoko. Nie wiedzieć czemu koziorożec od razu z pentagramem jeszcze się kojarzy.. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
http://supervaca-comic.blogspot.com/2019/08/capricorn-tattoos.html?m=1