Wpis z mikrobloga

"Competition is coming" vs. reality, part 3

- GM delays GMC Hummer EV debut

Rivian już opóźniony, Hummer też. Ford już też ogłosił, że później elektryki wprowadzi. Jak tak dalej pójdzie to Cybertruck jak tylko rozkręcą produkcje, z miejsca pojawi się w top3 najlepiej sprzedających się Pickup Trucków.

Poprzednie wpisy z tej serii: 1, 2

#tesla #samochodyelektryczne #competitioniscominglol #hummer #gielda
anonimowy_programista - "Competition is coming" vs. reality, part 3

- GM delays GM...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gregua: A co na tej liście robi Toyota i BMW? Jest przez jakieś 10-letnie nierozwijane koncepty? Mercedes przez 1 słaby model, którego nie produkują za wiele? Już prędzej koreańce mają więcej i sensowniejszych rozwiązań.
  • Odpowiedz
Jak tak dalej pójdzie to Cybertruck jak tylko rozkręcą produkcje, z miejsca pojawi się w top3 najlepiej sprzedających się Pickup Trucków.

@anonimowy_programista: no nie wiem, podobno jeszcze bardziej go "ubrzydzili" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: poważni ludzie potrafią liczyć pieniądze. Jeżeli auto jest służbowe i robi swoją robotę, to często nie liczy się jak wygląda, tym bardziej, że dla wielu osób to auto już jest kultowe i najbardziej badassowe jakie może być.

Dla bardzo dużej liczby mądrych osób będzie się liczyć to ile to auto ma kosztować vs. co może zrobić i ile wytrzymać. A tutaj inne trucki będą miały pod górkę.
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista no nie wiem. Tesle raczej królem wykończenia nigdy nie były. Wręcz przeciwnie bardzo dużo błędów konstrukcyjnych. Więc jeśli cybertruck ma być wołem roboczym który ma zmieść forda który jest absolutnie królem tego segmenty to musi być o------y perfekcyjnie. Zobaczymy co czas przyniesie ale coś czuję że znowu mamy marketing muska vs średnio zadowoleni klienci z finalnego produktu
  • Odpowiedz
@wykopuser: Chociażby to Tesla model 3 nie jest w stanie poradzić sobie z błotem. Zbierają się całe kilogramy w różnych częściach samochodu, odpada lakier, a darmowe błotniki które to tesla wydała c---a nie naprawiają błędów. Mówimy o wadzie która chyba nigdy nie była nigdzie problemem xD Więc mówimy o firmie która nie potrafi poradzić sobie z błotem. O spasowaniu elementów też wiele by można było pisać.
  • Odpowiedz