Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +290

Nupharizar +76
Myślę sobie o różnych rzeczach i teraz akurat padło na sprawę Pani Kazimiery Zaręby. Pamiętacie tę chorą akcję?
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.

Miał ktoś może problem z Autodesk moldflow?
Pobieram, instaluje i... Klops. Moldflow adviser działa i się odpala. Natomiast jak chce importować plik, to wyskakuje błąd związany z moldflow design. Jak po prostu chce odpalić moldflow design to wyskakuje błąd zwiazany z licencją o kodzie 110.
Reinstall nie pomaga.
Zainstalowałem na innym kompie i też nie działa. Ewidentnie licencji nie czyta / nie odnajduje. Nie potrafię ustawić licence menagera dobrze. Ktoś coś?
#cad #symulacja #moldflow #autodesk #inventor #autocad (ostatnie tagi dorzuciłem bo może ktoś miał podobny problem z autodeskiem)
Masz tylko moldflow adviser czy Synergy
na pw wysłałem jak u mnie zadziałało