Aktywne Wpisy
elozapiekanka +131
tindeRoman +192
Kupiłem sobie najmocniejszy możliwy paralizator i wam też to polecam. W Krakowie i innych polskich miastach roi się od patologii z „psieckami” bez kagańca ani smyczy, więc rozwiązanie jest jedno - jeśli taki pies choćby źle na ciebie spojrzy, przepuść przez niego całą moc swojego paralizatora aż będzie sztywny, ale zostaw trochę baterii na samoobronę przed rozwścieczonym właścicielem. Jeśli ci ludzie nie są w stanie zaakceptować że życie człowieka jest ważniejsze niż
- Nie, jestem zadowolony z usługi z której korzystam - odpowiadam.
- Okej, czyli po prostu przedłużamy umowę...
- Nie jestem zainteresowany jakimikolwiek zmianami dotyczącymi usługi - odpowiedziałem koncyliacyjnie.
- No tak, tak, czyli po prostu przedłużamy umowę na tych samych warunkach? - nie dał za wygraną konsultant.
No i tu puściły mi nerwy - powiedziałem gościowi, że gardzę takimi jak on i zapytałem czy dobrze się czuje gdy uda mu się wkręcić jakimś emerytom niechcianą umowę i czy zastanawiał się kiedyś nad uczciwą pracą. Nawet zaczął pyskować, że skąd mogę wiedzieć co robi, więc zadałem pytanie - to po co mnie #!$%@? dwa razy pytasz czy przedłużamy umowę, skoro widzisz, że mam umowę na czas nieokreślony? Nie odpowiedział, zapytał tylko zgnębionym tonem czy coś jeszcze?
Trochę mnie poniosło, ale z pewnością śmiecia nie jest mi żal.
Postuje bo wpis z morałem, nie dajcie się oszukać przez telefon
#backup_wpisu #vectra #callcenter #internet
@radkiewiczmariusz: to był wpis mireczka, który usunął wpis przez takich właśnie hejterów, wszystko wiadomo konsultant dzwoni naciągnąc na niechcianą usługę koniec kropka dobranoc