@erixon: nie tylko, pamiętam jaka byla retoryka zanim pisowcy się dorwali. Jedno i to samo g---o. Najgorsze jest to ze na ludzi działa bycie bojownikamo o kij wie co i muszą miec wroga.
@erixon: Przeczytaj moją pierwszą odpowiedz jeszcze raz uważnie
@Llukaszszz: no ja też przeczytałem i jest to typowa odpowiedź symetrysty - totalnie niezwiązana z tezą postawioną przez OPa, mająca na celu rozmycie stwierdzenia, rozszerzenie zagadnienia i pokazanie że "to nic bo inne..."
Klasyka płatnego trolla. Nie dziw się, że tak ci odpowiadają
@powaznyczlowiek: Nie, nikt mnie nie opłacił ( ͡°͜ʖ͡°) w mojej odpowiedzi inteligencie było "I PO-owcy, lewacy, Korwiniści jak i sam Korwin" "I" było pierwszą literą w moim zdaniu wykopku ( ͡°͜ʖ͡°) co tłumaczy, że mówię tak o wszystkich partiach i daje wniosek, że nie popieram nikogo, bo tak jest. Dla mnie wszystkie partie to te same g---o. Ręka
@TurboDynamo: Poczytaj sobie jego cytaty na niektóre tematy, szczególnie te o gwałcie i pedofilii, a potem zastanów się czemu wszyscy w sejmie mają go za oszołoma wykopku ( ͡°͜ʖ͡°)
@Llukaszszz: no ja też przeczytałem i jest to typowa odpowiedź symetrysty - totalnie niezwiązana z tezą postawioną przez OPa, mająca na celu rozmycie stwierdzenia, rozszerzenie zagadnienia i pokazanie że "to nic bo inne..."
Klasyka płatnego trolla. Nie dziw się, że tak ci odpowiadają
@Llukaszszz: nawet korwin jest lepszy od pisu symetrysto
Komentarz usunięty przez autora