@KKK1337: dlaczego to ma tyle plusów? Czy maksyma dziel i rządź nic wam nie mowi? Jeżeli nie bedziemy potrafili sie szanować nawzajem niezależnie od preferencji wyborczych czy czegokolwiek innego nigdy nie będzie w Polsce dobrze. Każdy człowiek to zupełnie inna historia wy ich wszystkich wrzucacie do jednego wora.
@Ray_Zero: Pisowców i razemków wrzucam do jednego wora. Obie te grupy reprezentują socjaldemokracje, a do tego razemki jeszcze kompromitują się w tematach światopoglądowych XD
@wyk00p: zwyczajnie jestem zadowolony z decyzji i zmian jakie rządzący wprowadzają, choć nie wszystkich oczywiście. Uważam że jakość życia się poprawia i żyje mi się lepiej- nie chce ryzykować tego że inna partia miałaby teraz znów wszystko poprzestawiać. To tak w skrócie
@20BAR: Okej. Dzięki za odpowiedź. W czasach koniunktury to małpa potrafi rządzić i na tę chwilę nie podjeli żadnej mądrej decyzji. Czas ma dobre i mądre decyzje właśnie jest teraz, kiedy czeka nas recesja. To będzie dobry test ;-)
@20BAR: Skoro to nie fakty, to możemy podyskutować. Podaj kilka mądrych decyzji tego rządu przez które żyje Ci się lepiej. Rozumiem że jesteś beneficjentem plusów?
@wyk00p: Nie napisałem że żyje mi się lepiej z powodu mądrych decyzji PiSu tylko, że ogólnie żyje mi się lepiej i nie chce aby się to zmieniło na gorsze wiec akceptuje obecny stan. Nie jestem beneficjentem plusów, jedynie zerowego PITu dla młodych do 26 roku życia. Natomiast duża część mojej bliższej i dalszej rodziny jest i ku wielkiemu zdziwieniu nie wydają tych pieniędzy na a-----l i p-------y, a ich sytuacja
@Llukaszszz: Bardzo niska analiza. Porównywać pisowca do peowca. Proszę Cię. Tamci jako taki rigcz mieli, Ci to muł, że nawet karpie w tym by nie pływały.
@KKK1337: Prawie 4k plusów, kto by pomyślał czytając ten "portal" regularnie i pamiętając jak się wypoki łapały i łapią na bait za baitem i kolejne machania szabelką.
Ile tu pisowców wysrało swoją drogą XDDD
@KKK1337: Nie zamierzam ( ͡° ͜ʖ ͡°).
To tak w skrócie
Komentarz usunięty przez autora
@Leel00: Ci przynajmniej mają jakiś dobry powód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jestem beneficjentem plusów, jedynie zerowego PITu dla młodych do 26 roku życia. Natomiast duża część mojej bliższej i dalszej rodziny jest i ku wielkiemu zdziwieniu nie wydają tych pieniędzy na a-----l i p-------y, a ich sytuacja
@KKK1337: *światopoglądowi konserwatyści. W skrócie debile, którzy zatrzymali się w rozwoju w młodości i nie są w stanie się zmienić.
Bardzo niska analiza. Porównywać pisowca do peowca. Proszę Cię. Tamci jako taki rigcz mieli, Ci to muł, że nawet karpie w tym by nie pływały.
Jak ten Twoje zwolnienie już dawno ceny w sklepach zrównały.