Aktywne Wpisy

hejterka99 +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +62
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

Tak w ogóle, to na #politechnikaslaska dużo odpada osób na pierwszym roku, czy jednak nie jest tak źle?
#studbaza #studia #politechnika #polsl
Dość odpada. Z połowe około. Głównie fizyka. Ale do ogarnięcia.
Co do rozszerzenia - miałem 8 % na maturze i 4 z fizyki na studiach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Głównie z powodu fizyki. Co jest dla mnie dziwne. Same ćwiczenia to poziom liceum - czyli luzik. Większość ogarnia. Schody są na wykładach. Często prowadzący mają kija w dupie z fizyki i np - na drugim terminie nikt nie zda, bo nie XD Od razu nam mówili - u niego zdaj na 1 terminie, bo potem nie zdasz.
Dobra, biorę się za roz fize xd