Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +195
Im dłużej zastanawiam się nad tym światem i co poszło nie tak, to dochodzę do wniosku, że źródłem całej tej degrengolady są kobiety i ich szeroko pojęte "wyzwolenie" i emancypacja.
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie

PiotrFr +54
źródło: 1000018675
Pobierz

@BialoCzerwony: s10e nie stało obok tego sprzętu pod względem wydajności
@RoundStic: a13 też
Bo wyposażony jak androidowe low-endy xD
A w low-endy nikt nie pakuje Snapdragona 865.
źródło: comment_1587751205o7gVR43OwDbVUtDY4cnfPf.jpg
PobierzBenczmarki są mało warte, równie dobrze możemy porownać wyniki z antutu gdzie SE przegrywa o 140 000 pkt z tanim flagowcem za 2500zł (Nubia Red Magic)
Poza tym A13 w nowym iPhone ma prawdopodobnie obniżone zegary.
Oprócz mocnego SoC ten telefon ma parametry low-enda
Coś jak Pocophone tylko w krzywym zwierciadle Apple, bo POCO w sumie był średniakiem z flagowym snapem XD
@Undisputed: mam sprawdzić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo tylko że jest mniej wydajny niż iPhone11
@Undisputed: yo mam telefon w łapie, jakie chcesz jeszcze potwierdzenie?
źródło: comment_1587754281AGrpDYx2fo0oYazZpBya5S.jpg
PobierzAha XD
Tylko ze geekbench to bierze z Wikipedii, a nie z urządzenia. Zawołaj mnie za kilka dni jak zaktualizują XD
źródło: comment_1587754975qK700uyu1Qx5eYACoGF5J7.jpg
PobierzAle z ciekawości jak już się bawisz benchmarkami to zrób test GPU