XDDD Jednej mega wytatuowanej wypircingowanej lasce napisałem na #instagram że jak wróci z #uk to z sukcesem może ubiegać się o pracę w Żabce xDD Zablokowała mnie. #rozowepaski #bekazrozowychpaskow #karyna
@generalnyprzeglad: dopiero zobaczyłem twój profil. Udzielasz sie pod tagiem dla przegrywów. Teraz to wydaje się oczywiste że czujesz nienawiść do kobiet hehehehe
Po co chciałeś być sparowane z osobą, która ci się nie podoba i nie jest w twoim typie? Szukałeś tylko zaczepki żeby wejść w konflikt słowny a dziewczyna cię zlała zwyczajnie i pewnie o tym zapomniała. Ciebie to trochę piecze bo chciałeś kogoś poniżyć ale się nie udało. #optopedal
@generalnyprzeglad: założe się, że jesteś szesnasty z podobnym tekstem. Bądź bardziej kreatywny, przystojniaku :D
@Gerard_z_Libii: trafne spostrzeżenie. Emotka-maska, która jest tak bardzo uwielbiana przez ludzi z problemami emocjonalnymi. Masz problem z utrzymaniem dyskusji? Jakiej dyskusji! Przecież tylko śmieszkowałem, nie bądź taki zawistny. Czepiasz się ( ͡°͜ʖ͡°)
@generalnyprzeglad skąd możesz wiedzieć co złapała pajacu skoro odrazu Cię zablokowała? Prowadzenie konwersacje z przyjebem nadużywającym 'XD' nie ma większego sensu.
@generalnyprzeglad: kiedyś widziałem taką karyne na Tinder co śmiała się że chudy gość z kaloryferem to pośmiewisko i specjalnie na konto na Sadistik dla hard xD a na jej Instagramie 50 relacji w których tłumaczyła się że ona ma w------e w hejterow że zrobi jeszcze więcej dziar i że ma tyle argumentów że jest taka zajebista ale jej się pisać nie chcę xD
@generalnyprzeglad: stwierdzam że po to piwniczek który nie ma nic do roboty w życiu. Panna gdyby nie to że przesadziła z ustami to jest całkiem spoko.
@b4rnab4: Wiesz, jak różowa napisze, że chce mieć niebieskiego Z DYSTANSEM DO SIEBIE (LUDZIE DYSTANS BO I TAK UMRZEMY) to jest OK. A jak niebieski chce różową z dystansem to anomalia, bo jak śmie śmieć xDDD
Zablokowała mnie.
#rozowepaski #bekazrozowychpaskow #karyna
źródło: comment_1587635886lxI7ancLRim1XRqwiy7wJ9.jpg
PobierzWykopki slusznie zjebia jakiegos zgorzknialego frustrata piwniczniaka:
inny frustrat piwniczniak: REEEEEEE REEEEEE KWWIIIIIKKKK BIALORYCERZE KWWWWWIIIIIKKK REEEE
Komentarz usunięty przez autora
#optopedal
@Gerard_z_Libii: trafne spostrzeżenie. Emotka-maska, która jest tak bardzo uwielbiana przez ludzi z problemami emocjonalnymi. Masz problem z utrzymaniem dyskusji? Jakiej dyskusji! Przecież tylko śmieszkowałem, nie bądź taki zawistny. Czepiasz się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@generalnyprzeglad: tak samo jak każdy inny.
P. S. Kiepski podryw
Człowieku, wyjedź że wsi czasami.