sam wiesz że nie, ale coś ewidentnie nie gra. koszt produkcji to dosłownie kilka groszy. sprzedajesz na luzie po 2zł żabka zrobiła ultra promocje po 1,6 w 10paku i poszło na pniu. Jesteś w stanie tego sprzedać kilkanaście milionów sztuk -nikt nie chce być milionerem? @medix:
@KonradLuzik: wynajęcie najdroższego samolotu na świecie do transportu 80 ton maseczek za które też muszą zapłacić jest tańsze niż wyprodukowanie maseczek we własnym kraju, tak?
@medix: Tylko, że te maseczki były potrzebne na wczoraj, a nie na za tydzień.
Nieśmiertelne 3 składniki ceny produktu: Jakość, czas, koszty. O jakości się nie wypowiadam, ale czas był tutaj palącym problemem, więc zaważył na kosztach - w tym przypadku kosztach transportu.
@unmonitoredalias: @KonradLuzik: nie, maseczki nie były potrzebne na wczoraj, dzisiaj ani na jutro. Gdy cała europa miała już nakaz zakrywania mordy to polaczki się obudzili w czwartek XD przez czas który dyskutowali nad wyborami i zakazami wstępu do lasu spokojnie mogli uruchomić szwalnie w polsce, no pomyśl XD 80 ton maseczek potrzebnych na dzisiaj nie rozdali w godzine XD
@medix: tak. Wyprodukowanie 3 szmatek i gumki nas przerasta dlatego jak w XIX wiecznej Łodzi u nasz szyje się to ręcznie. JeEli szwaczce zajmuje 3 minuty uszycie maseczki to ile lat miałyby szyc no milion maseczek? A amatorzy i więźniowie szyja jedna sztukę oręż 20 minut
sam wiesz że nie, ale coś ewidentnie nie gra.
koszt produkcji to dosłownie kilka groszy. sprzedajesz na luzie po 2zł
żabka zrobiła ultra promocje po 1,6 w 10paku i poszło na pniu.
Jesteś w stanie tego sprzedać kilkanaście milionów sztuk
-nikt nie chce być milionerem?
@medix:
Komentarz usunięty przez autora
Bo taniej i szybciej?
@syn_admina: Widzę, że Ty masz nawet biznes plan gotowy xD Nie chcesz być milionerem?
Komentarz usunięty przez autora
Nieśmiertelne 3 składniki ceny produktu: Jakość, czas, koszty. O jakości się nie wypowiadam, ale czas był tutaj palącym problemem, więc zaważył na kosztach - w tym przypadku kosztach transportu.
@medix: jest szybsze. Potrzebne byly jak najszybciej.
Dobra, nabrałem się na trolla, bo nikt nie może być tak tępy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
A amatorzy i więźniowie szyja jedna sztukę oręż 20 minut
bez problemu zbudował bym linie, myślę że sporo osób w poslce, czy nawet tu na wypoku by to potrafiło.
więc dlaczego rzecz tak wygląda?
@KonradLuzik:
bez jaj, to nie rocket science. utrzymywałem linie produkcyjne a teraz uruchamiam systemy za dziesiątki milionów.
takich jak ja znajdziesz na pęczki, mechaników, elektryków, automatyków, gości od materiałoznastwa. praktyków i proto po studziach
tu nie ma