Aktywne Wpisy
Cesarz12345 +17
Mireczki czy pozwolilibyście swojej dziewczynie iść w takim stroju kąpielowym na plażę?
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
zbigniew_wodecki +324
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #bekazpodludzi #bekazrozowychpaskow #feminizm
nie jest prawdą. przekonanie że kobiety to te romantyczne, to mit.
@FEET_OF_CLAY: Generalnie to nie mam z tym większego problemu, ale po prostu faceci traktują was przez to jak obiekty do ruchania. Chyba nic dziwnego w tym ni ma ¯\_(ツ)_/¯
Dziwne #!$%@? ze ktos kupuje volvo i oczekuje bezpieczenstwa, a nie liczy wrazen z jazdy BMW
Jeśli jakaś dziewczyna zrobiła z siebie obiekt seksualny, np. pokazała się nago, no to możesz pisać, że fajne ciałko, ruchałbyś.
Jeśli jakaś dziewczyna nie zrobiła z siebie obiektu seksualnego, a mimo to zaczynasz pisać obrzydliwości, to mamy problem.
To drugie widać na Wykopie - wskakuje
@koroluk: Ty sugerujesz ze zwierzeta ktore reaguja takimi impulsami bodziec - ruchalbym
I jeszcze sie z tym afiszuja rozumieja takie skompilkowane zdanie?
Wiedza co to jest postrzeganie, pryzmat, kontekst? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Predzej kota nauczysz aportowac
@FEET_OF_CLAY: Niekoniecznie; kiedyś na kobiety patrzono jak na osoby, a obecnie prawie wyłącznie przez pryzmat ruchania. I to fale feminizmu do tego doprowadziły, a nie faceci. Nie narzekam na to, ale też nie ukrywam, że w relacje z dziewczynami wchodzę obecnie po to, żeby poruchać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kimjajestem999: No to się wyjaśniło, skąd ten wpis i te przekonania. To, że Ty coś robisz, nie oznacza, że inni robią to samo. Są faceci, którzy szukają tylko seksów i są kobiety, które szukają tylko seksów. Są faceci, którym zależy na związku i są kobiety, którym zależy na związku ¯\_(ツ)_/¯
https://www.wykop.pl/wpis/43400085/heheszki-humorobrazkowy/
@RebDoomer12: No ale dlaczego w takim razie płaczecie, że chcecie związków, a faceci chcą tylko seksu/niezobowiązujących relacji? Multum takich wpisów waszego autorstwa jest na wykopie i w sumie nie tylko na wykopie...
@choochoomotherfucker: Jak patrzeć na kobiety w kontekście związkowo-romantycznym, skoro swoją aparycją pokazują, że nadają się tylko do