Wpis z mikrobloga

@Bernan: czyli jak sie dobrze przygotujesz, to mozna zabic zwierze np. smiesznym kawalem i wtedy nie cierpi a po tym jak je zabijesz wychodzi z niego duszek ze skrzydelkami i mowi dziekuje ? balety
  • Odpowiedz
@Apkidlafirm: rozumiem, że jesteś weganką która unika wszelkich produktów odzwierzęcych skoro tak nie znosisz zwierzęcego cierpienia?
Ja niestety taki nie jestem. Opisałem Ci różnicę jaką widzę między zabiciem wolnego zwierzęcia które (idealnie) zostanie postrzelone w serce, a hodowlanym kurczakiem i zdajesz się ignorować moje argumenty.
  • Odpowiedz
@Bernan: stary ile oni wam placa za pisanie na serio na portalu satyrycznym ze smiesznymi obrazkami ? Ty na serio bierzesz hajs od tych dziadkow itp. i potem im wciskasz ze jest ktokolwiek na ziemii kto traktuje jakies wykopy i inne kwejki na powaznie ? Weganka jestem :D w battlefielda jak grasz to tez myslisz ze ci ludzie umieja czolgami w realu jezdzic we 2 ?? :D
  • Odpowiedz
@Thome: mysle ze raczej ludzie udaja nie wierze ze moze byc chociaz 1 osoba ktora by na serio to brala. Juz nie mowiac ze przeciez kazdy wie ze wszystkie te wykopy reddity to jest trzepniety wojtek i jego 600 kont. No wez młodzian bo juz wlosy rosna pod pachami a ty nadal w bajki wierzysz :D
  • Odpowiedz
@Indorek1906: regulacja gatunku w oparciu o sensowne badania i faktyczne liczby w sposób etyczny i humanitarny może i ma sens jednak często to się odbywa nie tak jak trzeba. Wprowadzają cietrzew w nowe miejsce dla przykładu i w związku z tym wybijają masowo jego naturalnych wrogów. Polowania grupowe z nagonka to Patola, gdzie grupa ludzi przegania wszystko co żyje w danej części lasu a reszta w szeregu strzela. Dodatkowo strzelanie
  • Odpowiedz
@Apkidlafirm: Co Ty teraz pierdzielisz to ja nawet nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałem poznać inne opinie i być może wzbogacić swoją, ale widzę pisanie na poważnie na portalu na którym można wstawiać śmieszne obrazki jest niedopuszczalne dla niektórych.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Apkidlafirm: to że ty nie masz takiej potrzeby to nie znaczy że masz komuś układać życie.
Może jeszcze łowienia ryb zakażcie.
Dobrze, że nie wy decydujecie o prawie.
A nie, czekaj...
  • Odpowiedz
@Apkidlafirm: Obstawiam że kilku się nabrało, ale brak mi na to dowodów, więc nie mam jak zweryfikować. Tak czy inaczej jestem zdania że OP ma rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bernan: LOL INNE OPINIE :D wez malolat, na serio ty nie wiesz jak to wszystko powstało jak to dziala itp te wszystkie nety wykopy 4chany nie wazne ? Ale jaja :D Dobra młodzian powiem ci tak: bedziesz grzeczny to ci dziadek opowie jak to wszystko dziala od srodka :D Ojej ale mnie rozsmieszyles naprawde chcialem poznac inne opinie :D Wzbogacic swoja :D Uwazaj mlodzian zeby cie tu wojtek ze swojej
  • Odpowiedz
@Thome: stary to nie jest 1995 zeby ludzie w takie bajki jak jakies dyskusje w internecie na serio sie nabrali. Wy na serio nie wiecie jak to dziala itp. ? O co w tym chodzi itp ? SERIO ?? :D teraz to ty mnie nabrales :D ale szczerze to ta masz racje, jakby takie cos bylo mozliwe to faktycznie, moze byc nawet tragiczne w skutkach, znam goscia co sie bodajze
  • Odpowiedz
@Bernan: no mowie ci ze ci dziadek kiedys opowie, to jest gadka na nie wiem, 50 stron, za free to ja takich rzeczy nie pisze, musialbym ci w cholere rzeczy wyjasnic, ale moze kiedys bedzie okazja mlodzian ech
  • Odpowiedz
@Bernan: kto za free marnuje, nad tym sie allah ulituje jak mawiaja w afganistanie :D ty a wiesz ze tu na serio super sliczne laski wchodza bez konta i to czytaja i to jest ich ulubione zoo ?? monika widzisz mowilem ci ze bede z nimi pisal :D
  • Odpowiedz