Wpis z mikrobloga

@randomm13: ok, wklej caly kod na pastebin.com i podaj nam linka, ja go wrzuce na ideone.com dla Ciebie. Bo jestem pewien, ze w kodzie jest chochlik, ktory latwiej bedzie ludziom tutaj wylapac, niz patrzec sie na ZDJECIE KODU
@asdasdce2w: odpalam w swoim devie oraz replicie. Jak trzeba to odpalę jeszcze w code blocksie, ale nie sądzę aby to coś zmieniło. Wiesz może jak to zrobić bez tej serii ręcznie wpisywanych pushbacków? Widziałem takie odpowiedzi w internecie, jednakże nie są dla mnie zbyt użyteczne. Zadania które robię sprawdza nie człowiek tylko sprawdzarka podająca w konsoli wartości. Program musi być uniwersalny.
@randomm13: Kod jest poprawny, tutaj masz kod z pierwszej lepszej strony zawierającej implementacje bąbelkowego sortowania wrzucony na ideone, wynik ten sam https://ideone.com/BSuf60
EDIT: output się powtarza bo wyświetlamy to wiele razy. Brakuje formatowania kodu, łatwiej byłoby Ci oczami ogarnàć kod, debugowanie też by pomogło szybko znaleźć to co Ci nie pasuje w kodzie