Aktywne Wpisy

PokemonowyRambo +423
Młoda się zapytała, dlaczego chmury podczas zachodu słońca są czerwone. Zrobiliśmy eksperyment.
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze

Guminator +132
źródło: animation (29)
Pobierz

cipsoft nie robi z nim kompletnie nic od kilku miesięcy, a bot działa bardzo sprawnie, nawet można wiele postaci bocić na raz z refillerem/depositem bez obciążania swojego kompa bo wszystko na vm sobie leci (czasem tylko maszyny się buntują)
tyle warte to battleye xD
#tibia
edit: VM obciąża kompa przecież, przecież stawiasz na swoim komputerze drugi inny system.
Dlatego nie da się dostać bana przez battleeye
Jest jakiś script na free area powyżej 8 lvl?
@POTEZNA_HAUBICA
Tylko widziałem na Discordzie że problem z dostępem do vm jest.