Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +315
Przypominam, że wszystkie urzędy w małych miejscowościach to w rzeczywistości żydowskie przedszkola dla dorosłych kobiet.
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
źródło: IMG_3032
Pobierz
wfyokyga +98
źródło: temp_file2270237637392398901
Pobierz

@Darth_Gohan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_15869283181lzTlEWyNLzocYzXLb7ctX.jpg
PobierzTAK dla zielonej alei na kazimierza wielkiego! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wzgorze Karscha teraz
źródło: comment_1586929874GtAgupp7sJxU8GoOzKSlvS.jpg
Pobierz@mroz3 no co się czepiasz. Uratowane? Uratowane! To że straszą w centrum miasta to żaden problem. Fakt że ich zostawienie zablokowało jakiekolwiek szanse na tak pożądane przez aktywistow zamknięcie Kazimierza Wielkiego to drobiazg. Do tego nie będzie obwodnicy srodmiejskiiej południowej to też przecież żaden problem.
@Tommy__ ciul wie co będzie z cenami na tą chwilę.
We łbach nam się poprzewraca :/
( ಠ_ಠ)
@mroz3 @Borealny: jezdnie zwęzić do 2m, kierowcy sami się w--------ą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do kamienic, mam nadzieję, że same się zawalą w końcu.
@Radus: no to akurat nie ja. Trochę świata i Europy zwiedziłem. Bardzo podoba mi się Drezno - Włochy są też ciekawe, ale tam klimat "30%" pasuje jak ulał do tego kraju ;).
Ogólnie jakieś tam zabytkowe centrum miast jestem w stanie zrozumieć, warto to trzymać. Natomiast rudery jak ten pałacyk na wzgórzu Karscha,
U nas konserwator zabytków będzie kazał odbudować przy użyciu średnioweicznych metod i materiałów, mając totalnie w dupie względy użytkowe. Dlatego podejście Wiedeńskie ma bardzo duży sens ale trzeba by zmienić instytucję konserwatora.