Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #s----------e #ludzietodebile #problemy21wieku
Jakiś czas temu, pod koniec którejś lekcji angielskiego odpłynąłem w rozmyślaniach nt problemów ludzi w ww2 i obecnego pustactwa cywilizacji. Coś jednak wbijało się do mojej świadomości. Cóż to było? Powiem wam...
Lamenty płodnej, ładniutkiej Juleczki do psiapsióły, chyba o to, że ciastka jej się spaliły czy coś w tym stylu. Niestety, ilekroć w moim mózgu pojawia się #ludzietodebile (czyli co dwie godziny), robię się sarkastyczny. No więc powiedziałem do kolegi obok, na tyle głośno, żeby różowe usłyszały "Problemy XXI wieku". Coorva, co ja tym rozpętałem... Do dziś humor mi się poprawia, jak pomyślę o tym oburzeniu, jakie wywołałem na ich mordkach. W pierwszej chwili chyba nie wiedziały, co powiedzieć, bo spokojny gość co odzywa się może dwa razy na lekcję śmiał zażartować
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@BogdanBonerEgzorcysta: po tym co napisałeś mam podejrzenie, że jesteś najinteligentniejszym człowiekiem na świecie. Miażdżysz swoim mózgiem tych wszystkich debili, którzy cię otaczają. Jesteś k---a po prostu ponad nich i ich debilne problemy. Mógłbyś ich normalnie rozwalić siła swojej inteligencji gdybyś tylko zapragnął
  • Odpowiedz
Dobry obrazek, coś w tym jest. Normalnie nie uważam się za Einsteina, ale przesiadywanie w pewnej grze i na pewnym forum mocno obniża mój szacunek do ludzkości jako ogółu. A Panu poważnemu zalecam wyjęcie kija z d--y, podobno powoduje to ból w tamtych miejscach
  • Odpowiedz