Wpis z mikrobloga

Mały siusiak gdy masz ładną mordę to przekleństwo ograniczające człowieka, to tak jakby się go właściwie odcięło bo nie możesz pokazać.

Z ładną mordą (swoją) i fotki bena z neta - w pierwszej wiadomości piszę czy lubią duże knagi i zaraz mam nudesy bo piszą taaak ,omggg ile masz cm i pisanie o segzie i piszą, że im mokro po zobaczeniu takiej knagi. Testowane laski z różnych krajów, nawet te święte azjatki wysłały mi swoje tzipki jak tylko o to zapytałem

Ładna morda i mały susiak (ja) - Możesz być tylko miły, przynudzać a benka pokazać dopiero przy spotkaniu, czyli będziesz męczył się nie wiadomo ile i pisał z nimi jak grzeczny chłopiec, a innym wysyłają nudle w 10 sek i chcą się walić. Sama morda nic nie daje co z tego, że jest ładna, jeśli przez benka jesteś dla laski aseksualny

Osobiście wolałbym być brzydki i mieć małego to bym się w ogóle nie łudził

#przegryw ##!$%@? #tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #jakzyc
  • 112
  • Odpowiedz
@spermiagen: Taka jest prawda poniżej 16 cm it's over. Jak masz mniejszego to kobieta może nie wyśmieje cię prosto w twarz, ale nigdy nie będziesz dla niej mężczyzną, dodatkowo pewnie obgada cię z koleżankami.
  • Odpowiedz
@spermiagen tak się składa, że ostatnio o tym myślałem i doszedłem do wniosku, że jeśli nie ma się knagi min. 20 cm to zawsze będzie wstyd pokazać się kobiecie. No wyobraźcie sobie jej rozczarowanie, przecież potem nic nie będzie takie samo np. w związku.
  • Odpowiedz
, jak chce się zbajerowac szybko laske to wysylasz, o ile masz co pokazac i juz jest Twoja

@spermiagen: trzeba mieś konto na wykopie, żeby myśleć, że wysyłaniem zdjęć ptaka wyrwie się laskę xD
  • Odpowiedz
@WwaDdl022: dokładnie, z wieloma pisałem i mówiły, że po pijaku gadają o fiutach, gdyby nie miało znaczenia to by nie gadały o tym. Chłopy jakoś o rodzajach cipek nie rozmawiają, tylko one sa psychicznie
  • Odpowiedz