Wpis z mikrobloga

Mały siusiak gdy masz ładną mordę to przekleństwo ograniczające człowieka, to tak jakby się go właściwie odcięło bo nie możesz pokazać.

Z ładną mordą (swoją) i fotki bena z neta - w pierwszej wiadomości piszę czy lubią duże knagi i zaraz mam nudesy bo piszą taaak ,omggg ile masz cm i pisanie o segzie i piszą, że im mokro po zobaczeniu takiej knagi. Testowane laski z różnych krajów, nawet te święte azjatki wysłały mi swoje tzipki jak tylko o to zapytałem

Ładna morda i mały susiak (ja) - Możesz być tylko miły, przynudzać a benka pokazać dopiero przy spotkaniu, czyli będziesz męczył się nie wiadomo ile i pisał z nimi jak grzeczny chłopiec, a innym wysyłają nudle w 10 sek i chcą się walić. Sama morda nic nie daje co z tego, że jest ładna, jeśli przez benka jesteś dla laski aseksualny

Osobiście wolałbym być brzydki i mieć małego to bym się w ogóle nie łudził

#przegryw ##!$%@? #tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #jakzyc
  • 112
  • Odpowiedz
@spermiagen: Ja też robiłem swoje badania, zarówno swoją mordą, jak i nie swoją (chada) i nigdy nie spotkałem się z sytuacją, by legitna laska dawałą od ręki nudesy, czy gadałą otwarcie o tych tematach juz w pierwszych chwilach. Zawsze trzeba było udawać porządnego, zanim wymusiło się na któreś zmianę podejścia na bardziej bezpośredni.

Jezu, w jak gównianym miejscu w polszy muszę żyć, że trafiam na najgorszy szort dziewczyn...
  • Odpowiedz
@: Sa tacy co maja dobra morde i jeszcze mniejszego benka, znajdziesz babe ktora zaakceptuje malego benka w koncu nie miales na to wplywu tak samo jak ze wzrsotem, ale faktem jest ze lepiej miec niz nie miec ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz