Wpis z mikrobloga

Mały siusiak gdy masz ładną mordę to przekleństwo ograniczające człowieka, to tak jakby się go właściwie odcięło bo nie możesz pokazać.

Z ładną mordą (swoją) i fotki bena z neta - w pierwszej wiadomości piszę czy lubią duże knagi i zaraz mam nudesy bo piszą taaak ,omggg ile masz cm i pisanie o segzie i piszą, że im mokro po zobaczeniu takiej knagi. Testowane laski z różnych krajów, nawet te święte azjatki wysłały mi swoje tzipki jak tylko o to zapytałem

Ładna morda i mały susiak (ja) - Możesz być tylko miły, przynudzać a benka pokazać dopiero przy spotkaniu, czyli będziesz męczył się nie wiadomo ile i pisał z nimi jak grzeczny chłopiec, a innym wysyłają nudle w 10 sek i chcą się walić. Sama morda nic nie daje co z tego, że jest ładna, jeśli przez benka jesteś dla laski aseksualny

Osobiście wolałbym być brzydki i mieć małego to bym się w ogóle nie łudził

#przegryw ##!$%@? #tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #jakzyc
  • 112
  • Odpowiedz
@spermiagen: I teraz zamiast zmienić swoje życie na lepsze wolisz #!$%@?ć swoje wypociny intelektualne na wykopie 24/7 :) naprawdę znajdz se chłopie robote, zainteresowania, zadbaj o siebie a dziewczyne znajdziesz i przestaniesz poerdolić głupoty w necie
  • Odpowiedz
@ZPoetaZ: > Rozmiar nie ma znaczenia, bo również z małym możesz zrobić przyjemność kobiecie, a duży to problem bo raz nie wejdzie cały, a kobieta czuje dyskomfort zamiast przyjemność podczas seksu.

Mówisz jakbyś miał tzipe, to jest właśnie gadanie małych fiutków. No nie miała ale zaraz będzie miała w każdej chwili na tinderze. Milf 34 lata na snapie nawet był chętny i wysyłała jak ujeżdza swoje 20 cm dildo całe, więc
  • Odpowiedz
@spermiagen: No możliwe, że skoczyłbym pod pociąg w takim przypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°) jednak ciężko żyć z brakiem interesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale mówię to głupie #!$%@? jakiś #!$%@? umyslowych bo taki murzyński knad to prędzej szkodę zrobi niż udany stosunek serio
  • Odpowiedz
@spermiagen: Akurat kumplu mnie laska tak zdradziła (miałem jej hasło do konta spoleczniowego) i akurat wtedy wychodziłem ale miałem jeszcze kilka minut do wyjścia więc mnie tak wzięło, a wejdę sobie na jej konto patrzę a tam nudeski jakiegoś typa i iczywiście jej ja dostałem aż dosłownie zimnej krwi. Zszokowany byłem nie życze nikomu takiej pruderyjnej zdrady
  • Odpowiedz
@ZPoetaZ: na grupie dziewczyny bez tabu wręcz wyśmiewały benki ponizej chyba 16 ze komicznie wyglądają XD. ja np nigdy bym z laski sie nie smial, że jest plaska bo dla mnie to nie ma znaczenia, dla nich widocznie ma bardzo duze
  • Odpowiedz
@spermiagen: Bo są #!$%@?. Ja na takie mam wywalone, bo wiem, że nie wiedzą co mówią gdyby miały w ryju czy cipie knage murzyna i taki by do końca by wepchnął to po stosunku ich pochwa byłaby w wielkości włazu kanałowego i od razu zmądrzeliby i nie #!$%@? takich głupot
  • Odpowiedz