Wpis z mikrobloga

Dziewczyna poczyniła taki serniczek. Pierwsze święta razem ale bez rodziny przez #koronawirus. Nie żałuję, mamusiny serniczek może już nie istniec. Ma tu konto ale trochę się wstydzi, dajcie trochę plusów, może się ośmieli. Tak z tysiąc.
A i oczywiście bojówka #sernikbezrodzynek
#kuchnia #gotujzwykopem #sernik #chwalesie
Pobierz jonasz123 - Dziewczyna poczyniła taki serniczek. Pierwsze święta razem ale bez rodzin...
źródło: comment_1586796542FoAe6Ira1UkYLt3nKJTbH1.jpg
  • 56
@pawel_je: nie zauważyliście jeszcze połamanego liścia w aloesie.
Chciałem pochwalić się wypiekiem, a większość wiadomości dotyczy uwag na temat wyglądu osoby go trzymającej.
Wiem na przyszłość, że przedmiot, który chcemy zaprezentować na wykopie musi być fotografowany na białym, matowym tle bo jeszcze w odbiciu ktoś zauważy za długiego włosa w nosie.
Chyba wam panowie #!$%@? z niedoruchania.
@jonasz123: serniczek fajny, mimo że nie lubie chałwy ani rodzynek w wypiekach, czekoladach itp.

a co do ludzi obrażających dziewczynę to olej i nie odpowiadaj na komentarze, też jeśli ona to czyta to przekaż, żeby na to nie zwracała uwagi.
Dziewczyna normalna, ręce szczupłe, szerokość normalna, ale wykopki muszą mieć koniecznie przed sobą modelke, bo inaczej każdą zjadą od góry do dołu. A sami pewnie nawet nie mają tych 180cm wzrostu
@pawel_je: a co do laseru to czy nie drogi... To myślę juz kwestia indywidualna.
Jeżeli kobieta ma ciemne i mocne owłosienie na rękach, to spora szansa też, że i na nogach, twarzy, bikini, może brzuchu też sa problemy, co sumaryczne da niemała kwotę, bo trzeba pamietac, że aby zabiegi były skuteczne, muszą być kilkakrotnie powtarzane.