Aktywne Wpisy
Linnior88 +334
Uwaga typ wysyła śmierdziela i to nie mytego
tabpaw +834
To piękne uczucie kiedy twój pracodawca w ogóle się nie spodziewa, ale będzie musiał wypłacić Ci zaległe nadgodziny z odseteczkami, bo zgromadziłeś przez ostatnie miesiące tyle dowodów, skrupulatnie opisanych, gotowych do wysłania do PIP, że tak naprawdę inspektor jedynie sfinalizuje przelew. ;)
#pracbaza
#pracbaza
Szukacie nadziei przed uniknięciem tego losu w kłamstwach, których jedynym celem było i jest utrzymywanie waszego dobrego samopoczucia. Dlatego wolicie uwierzyć w największe dyrdymały by tylko się pocieszyć. Może nawet nie robicie tego całkiem świadomie, tylko wasz mózg próbuje odganiać tak natrętną i bolesną prawdę byście mogli normalnie funkcjonować w społeczeństwie. Nie jestem może szczęśliwszy od was, może nawet nie mądrzejszy, ale jestem ze sobą chociaż szczery.
Nie czujecie w głębi siebie tej prawdy? Nie uciekacie od tych myśli przed snem włączając muzykę? Może zdobądźcie się na odwagę i posłuchajcie prawdy w sobie, życie jest jedno i za krótkie by spędzić je w kłamstwie - nawet najpiękniejszym.
#bekazkatoli #oswiadczenie #takaprawda
ale zakładanie, że człowiek odkrył już wszystko i że definitywnie nie ma czegoś po śmierci (czegoś totalnie wykraczającego poza naszą percepcje i świadomość) to lekka ignorancja
Przyszedł covid i nagle: ło boże, chrońmy emerytów. Spoko, ale z drugiej strony mieli swoje życie do przeżycia - nikt nie
Taki typowy agnostyk, żyje mi się z tym całkiem spoko