Wpis z mikrobloga

@cazzanomore: A co ma nie boleć? Mam porównanie do zachowania policjantów w innych krajach i wiem, że policjant, który jest WSPARCIEM, to dobry policjant, a nasi??? Błagam.
Dlatego ludzie ostatnio punktują ich na każdym kroku . Pozdro.
  • Odpowiedz
@sillything: Czy ja naprawdę jestem jedyną osobą na wykopie, która ma z policją same dobre doświadczenia? Dodam, że nie respektuję prawa w kwestii narkotyków i naprawdę ciężko mi coś złego na policjantów powiedzieć, a otarłem się trzy razy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cazzanomore: A ja jestem w znacznym stopniu związany z policją, chociaż sam policjantem nie jestem.
Boli mnie chora nadgorliwość i zachowanie. Natomiast pomocnych i uczciwych chwale pod niebiosa..
Czasem wygląda, jakbym wrzucił wszystkich do jednego wora, ale to nie prawda.
Jeśli mam dostac uzasadniony mandat, to przyjmuję go bez mrugnięcia oka i nie powołuję się na rodzinę itd..ja nie z tych.
A jeśli chodzi o ten filmik...Kierujący pojazdem nawet jeśli
  • Odpowiedz
Boli mnie chora nadgorliwość i zachowanie. Natomiast pomocnych i uczciwych chwale pod niebiosa..

Czasem wygląda, jakbym wrzucił wszystkich do jednego wora, ale to nie prawda.

@sillything: A skąd wiesz czy ten policjant nie jest z tych pomocnych? Właśnie wrzuciłeś go do jednego wora z całą grupą zawodową. Poza tym naśmiewanie się z czyjegoś wypadku na pewno nie jest w porządku.
  • Odpowiedz