Aktywne Wpisy

affairz +175

staryalkus +17
Ja pier... Dowiedziałem się właśnie o wstępnym raporcie odnośnie AI171. Pilot prawdopodobnie celowo odciął dopływ paliwa do obu silników. To było prawdopodobnie rozszerzone s---------o. Jakaś tragedia...
#lotnictwo
#lotnictwo

Recenzja i więcej zdjęć: https://zegarkiipasja.pl/artykul/19117-certina-ds-1-powermatic-80
#watchboners #zegarki
źródło: comment_15863304040Jb86ZzbIa3LTsS67PnZSm.jpg
PobierzDomyślnie jest na okropnym meshu, ale w zestawie jest dodatkowy pasek, który widać na zdjęciach.
źródło: comment_1586339593EvzPSqXJjA313WJWvJ9uXp.jpg
Pobierz@whst: Doskonale wiem o czym piszesz ;). Jednak model DS-1 chodzi za mną od bardzo długiego czasu jako zegarek do konkretnych zastosowań i jeżeli nie znajdę nic lepszego w relacji cena/jakość/uroda, to na pewno zdania nie zmienię. A będzie o to trudno, bo w przedziale cenowym <3000 zł nie ma zbyt wielu propozycji o podobnej jakości.
@wojtoon: Jeden
@wojtoon: mówili ze pierwsze powermatic 80 miały takie problemy, nie kazdy zegarmistrz sie tego podejmie ale raz na 3/4 lata mozna zapłacić w serwisie Swatcha. Sam mam Certine z tym mechanizmem i za jakis czas sie okaże czy jest taka wadliwa i
źródło: comment_1586344062HjxygZKgeCpXnPMMVztJOs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A co do wyglądu na żywo, to moim zdaniem nic nie traci, ale wiadomo, każdy może posiadać inne odczucia w tej kwestii :).
To mówicie, że C013.407.11.051.00 to w miarę bezpieczny zakup?
źródło: comment_1587389337ptxwgVAupKj74RaaeuQLv7.jpg
Pobierz