Wpis z mikrobloga

@wjtk123: jest tak jak mówisz, właśnie widze ze w tym momencie mozna ja na Zegarki Zielona Góra wyłapać za 2350 z rabatem, jak masz wolne srodki to sie zastanów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pobsky8: Niestety, gdybym miał wolne środki, to wrzuciłbym zdjęcia na własnym nadgarstku ;). Ślub+zbieranie na wymianę samochodu+spowolnienie w biznesie z uwagi na epidemię powodują, że jak za jakiś czas kupię sobie jakąś tańszą kostkę G-Shocka, to będę szczęśliwy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Może w przyszłym roku uda się nabyć prezentowaną Certinę.
@wjtk123: Doskonale Ciebie rozumiem, zebym był pewniejszy tego co bedzie jutro to też bym skorzystał z takich promocji ale na dwukrotnie drozszy zegarek i dwukrotnie wyzszą promocją ¯\_(ツ)_/¯
@Pobsky8: To się pochwal na co polujesz :)

@whst: Doskonale wiem o czym piszesz ;). Jednak model DS-1 chodzi za mną od bardzo długiego czasu jako zegarek do konkretnych zastosowań i jeżeli nie znajdę nic lepszego w relacji cena/jakość/uroda, to na pewno zdania nie zmienię. A będzie o to trudno, bo w przedziale cenowym <3000 zł nie ma zbyt wielu propozycji o podobnej jakości.

@wojtoon: Jeden rabin powie tak,
@wjtk123: poluję na Longinesa Heritage Flagship ale za cholere nie wyłoże takiej kasy nawet po przecenie bo sie boję, nawet raty by mnie bolały psychicznie :)

@wojtoon: mówili ze pierwsze powermatic 80 miały takie problemy, nie kazdy zegarmistrz sie tego podejmie ale raz na 3/4 lata mozna zapłacić w serwisie Swatcha. Sam mam Certine z tym mechanizmem i za jakis czas sie okaże czy jest taka wadliwa i czy serwis
@Wygryw_z_wyboru: Może po prostu zapomniała albo była nierozgarnięta - na wystawach na których go widziałem prezentowany był w otwartym pudełku, w którym było widać dodatkowy pasek.

A co do wyglądu na żywo, to moim zdaniem nic nie traci, ale wiadomo, każdy może posiadać inne odczucia w tej kwestii :).