Wpis z mikrobloga

#hosting #mail #stronawww

Szukam nowego hostingu dla firmowej strony www, poczty itp.

Głównie oczekuje wsparcia, w przypadku włamań itp. Bo moj teraźniejszy hosting raczej się średnio sprawdza. Jakiekolwiek pomysły gdzie się przenieść? Strona nie ma milionów wejść miesięcznie bardziej 10-40k. Ilość miejsca na pocztę, potrzebuje około 100gb.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrMate: ja polecam dhosting.
Przeniosłem się tam z webh (VPS zostawiłem, ale mówię o shared hostingu) i jestem urzeczony. Support błyskawiczny bez względu na porę dnia, zawsze pomocni, zawsze konkretna odpowiedź lub interwencja.

Mają fajny model elastycznego skalowania, który mi się osobiście mega podoba.
https://dhosting.pl/pp-marurb - dostaniesz 20% rabatu z poleceniem (ja za pierwszą płatność tylko 5%, ale jestem na tyle zadowolony, że jestem pewien, że zostaniesz :) )

Ogólnie
  • Odpowiedz
@KetMadero: ogólnie kontakt z nimi jest co najmniej dziwny, albo osoba obsługująca skrzynkę jest nowa i nic nie rozumie. Jednak na pewno nie zakupie u nich hostingu. Przynajmniej po odpowiedziach i dziwnych pytaniach jakie od nich otrzymałem. Np. budujemy nową stronę, więc nie przenosimy starej i po prostu po zakupie tam ją postawimy, a tutaj informacja: "W ramach usługi kont hostingowych nie oferujemy usług webmasterskich (nie edytujemy stron użytkowników więc
  • Odpowiedz