Wpis z mikrobloga

@Kwassokles: jak zdychasz na czerwonych mapkach to średnio jest sens. Dojdziesz raczej do 16-17 fali z 20 i sie wywalisz w koncu z portali. Chyba lepiej sprzedać na chaosy. Chyba, że wywalasz sie na samych bosach, a nie na czyszczeniu mobków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Erinalle: ginę różnie czasem na trashu / deliruim czasem na bossach. Nie dałem rady mapy t7 z 3 Deli orbami. W tej lidze na jednej postaci mam już 400 zgonów.
  • Odpowiedz
@Kwassokles: hmm, ja nie daje rady map t15 z 4 delirium orbami czasem, a nadal calego simu mi sie nie udalo zrobic( ͡° ͜ʖ ͡°) Z kazda falą mobki są silniejsze/twardsze, a drop raczej taki sobie. Ja raz przyfarcilam i padl mi jewel za 12 exow, poza tym bez szalu. W simu chyba zawsze masz bossy, jeden twardy, ale mniej dmg zadaje, a drugi robi ci
  • Odpowiedz
@Erinalle: @Kwassokles: ogólnie im szybciej się zbija tym lepiej, aoe jak największe bo wbija się 5 tierow i wtedy nawet dropi przy stałych 4 też zawsze wyjdzie się na plus bez problemu. Ale lepiej farmic splintery i sellac jak się nie ma takiego clear i survi
  • Odpowiedz