Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 98
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ziuaxa: w 2007 głosowałem na po, potem na korwina, kukiz 15, konfe. wszystkich tych głosów się wstydzę i myślę że powinienem był siedzieć w domu. ja już raczej więcej na wybory nie pójdę, a na pewno nie na prezydenckie
  • Odpowiedz
@5konto: No i bardzo słusznie. Jestem całkowicie za tym, żeby ludzie, którzy nie mają zielonego pojęcia o polityce i gospodarce siedzieli w domach i nie chodzili na wybory w ogóle. Bo po co?
"Pójście na wybory to mój obywatelski obowiązek" to największa manipulacja na przestrzeni ostatnich 30 lat, którą niestety poddawane są wszystkie dzieci w szkołach.

Mam nadzieję, że nie weźmiesz udziału w wyborach w tym roku i marzeniem ściętej
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ziuaxa: mam magistra z politologii, interesuje sie polityka od 20 lat i jestem na bieżąco przez te wszystkie lata, tak samo z geopolityka, Mackiewicza, bochenskiego, Huntingtona, mackindera czytałem kilkanaście lat temu, tak, nie znam się
  • Odpowiedz
I myślisz, że jak masz magistra to automatycznie oznacza, że się na czymś znasz? Wiesz, też mogę pójść zaocznie na filologię francuską i zostać magistrem, co nie będzie znaczyło, że umiem mówić po francusku.

wszystkich tych głosów się wstydzę

ja już raczej więcej na wybory nie pójdę

@5konto
ziuaxa - I myślisz, że jak masz magistra to automatycznie oznacza, że się na czymś zn...
  • Odpowiedz