Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Ja mieszkam na 100 osobowej wsi u jest tu kilkadziesiąt domów XD
Co? Jedno o młodzieży mogę Ci powiedzieć, nie gromadzą się w lesie. Nie gadaj też o dobru społeczeństwa, bo wiele z tych nowych przepisów nie mają z nim nic wspólnego. Są słabo przemyślane, nie mówiąc już o jakości "podstawy prawnej".
Rząd nie jest przygotowany by wprowadzić rozwiązania, które
Jak tam? Dalej przeciw zakazowi? XD https://streamable.com/0jlxt5
@bartez_94
@x-odus
@PKWiU93-21-1