Wpis z mikrobloga

@Desmosedici: były ważniejsze rzeczy, piasty, łańcuch, korba i inne... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
wiem to nie wymówka ale powiedziałem facetowi w sklepie że ma mi szosy bez kasku nie wydać i od razu doliczyć do wyceny. Na szose bez kasku nie wsiądę.
  • Odpowiedz
@bibsz: nie wyobrażaj sobie cudów ( ͡° ͜ʖ ͡°), jechałem po dk79 za miejskim autobusem 3-4km i prędkość dochodziła 50-60km ale i tak było zajebiście
  • Odpowiedz
@mati1990: Do hełmu da się przyzwyczaić. Do tego stopnia, że w czwartek zauważyłem, że nie założyłem garnka, dopiero kiedy szukałem zapięcia pod brodą przy szyi już pod firmą. To prawie jak noszenie zegarka. Wydatek jest taki sobie zaplanujesz - kask można kupić za stówę jak i tysiaka. Ja kupiłem to co mi na czerep pasowało (odwiedziłem kilka sklepów i pomierzyłem): https://www.wykop.pl/wpis/45488929/mam-i-ja-ka-ka-ka-kask-cztery-sklepy-rowerowe-zwie/

@Desmosedici: @bibsz: Na własną głupotę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ajtos: wuj z jego zdrowiem, o-----e jakąś akcje, wpieprzy się pod samochód i kto wie czy kask nie przesądzi, o tym że ktoś będzie miał go na sumieniu ¯(ツ)/¯ Nie oburzyło by mnie to, w sytuacji gdyby pisał to jakiś randomek, który sobie skoczy do parku na rundkę, a nie gościu który się chwalił robiąc 2k w zimowe miesiące
  • Odpowiedz