Aktywne Wpisy

lord-nihilus +215
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +35
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

Jak pokazują przykłady z całego świata, dobrowolna samoizolacja nie działa.
A Chiny ograniczyły liczbę zakażeń i wprowadziły dokładnie takie środki o jakich mówi autor artykułu. Nie rozumiesz, że tego wirusa nie da się wyeliminować, bo nie da się znaleźć wszystkich zakażonych na całym świecie i zawsze znajdzie się tą
W Japonii czy Korei też codziennie jest po ok. 100 nowych zakażonych, a restauracje i inne miejsca działają normalnie. Po prostu mieszkańcy stosują środki higieny plus odwołano różne wydarzenia masowe
Plus w Chinach tak
Przecież w Polsce nikt nie chce zamykać całego kraju. Większość ludzi nadal pracuje, wstrzymano tylko niektóre branże. Piszesz że w Korei coś działa a u nas się zamyka. Gdyby Koreańczycy zachowywali się tak jak Polacy to u nich też trzeba by zamykać. Gdyby ludzie po pracy siedzieli na dupie zamiast łazić w dużych skupiskach to nie trzebaby wprowadzać
Komentarz usunięty przez autora
Słowo od prof. Johna Oxforda wiodącego w świecie wirusologa i specjalisty od grupy:
„Personally,
Komentarz usunięty przez autora
W przyszłym miesiącu dostaję podwyżkę ¯_(ツ)_/¯
źródło: comment_1585995523tgZyuW4X184qh8aOAIwyHR.jpg
Pobierz