Aktywne Wpisy
dexter1213 +93
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
źródło: IMG_0162
Pobierz
wybryk_natury +194
Kakałko z Misią #pokazkota #misiafanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: temp_file6275045704983918429
PobierzCzy studia powinny być bezpłatne?
Takie studia jak informatyczne, których studentów mamy przesyt i gdzie relatywnie są dobre zarobki, tam bym zrobił płatne (bo jest to wydatek, który kiedyś studentowi się zwróci). Wszelkie filozofie, filologie również bym robił płatne.
Darmowe powinny być lekarskie (z ewentualnym zabezpieczeniem że darmowe są tylko przy odbyciu 3-5 lat pracy w Polsce) i te inżynierskie na
Im droższe tym mniej konkurencji na rynku pracy dla mnie i lepsza będzie moja sytuacja materialna i społeczna.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
platne studia,
bardzo drogie nieruchomości,
slabe wypłaty w porównaniu do innych miejsc
i
przyszlosc kraju jest pogrzebana
A jak biednym będzie trudniej to przyjdzie on do Twojego domu z nożem wziąć czego sam nie ma.
O tym się nie mówi, ale redystrybucja dochodu to zmniejszanie skali przestępczości.
Żeby
A po darmowym technikum czy liceum można będzie emigrowac? Jakaś szansa na pracę powyżej najniższej czy też po kilku latach?
źródło: xdddd
PobierzKultura dla Stanowskiego to fanaberia.
Ciekawe jaki ma pogląda co do budowania stadionów za państwowe pieniądze, albo płacenie jego wujkowi selekcjonerowi. Rozumiem, że kopanie piłeczki to nie fanaberia i za to podatnik powinien płacić? XD