Aktywne Wpisy
TrudnyMinus +4
Rosja jest ogromna, wiadomo że nie są w stanie bronić całych swoich terytoriów - brakuje ludzi. Z drugiej strony, tylko tym co mają w samym Kaliningradzie mogliby 3/4 Polski podbić... ale wykopek jeden z drugim dalej będzie się wyśmiewał, bo największy kraj na świecie nie jest w stanie bronić swojego każdego metra kwadratowego.
#ukraina #wojna
#ukraina #wojna
panzerfucker +172
Szydziliście i poniżaliście nas robiąc memy i ośmieszaliście przed całą Polską.
I co teraz ?
I co łyso teraz korposzczurom ? W ostatecznym rachunku wygrałyśmy my, samotne matki. Kasa nam się po prostu - czy się stoi, czy się leży - należy, nikt z rządu nie dotknie 500+ i innych zasiłków które pobieramy, w tym rządowa emerytura i alimenty, dostajemy ją co miesiąc bezwarunkowo i mamy zapewnione wygodne życie. Rządowi NIGDY pieniędzy nie zabraknie - przecież te pieniądze nie spadają z nieba - jak trzeba to mogą wydrukować (zawsze to robili). Pokażcie mi JEDEN kraj któremu zabrakło pieniędzy. OTÓZ TAKIEGO KRAJU NIGDY NIE BYŁO.
a wy co ? Bezpłatne urlopy w januszexie ? Redukcja na 1/8 etatu czy już pozwalniani ? Firmy pozamykane ? Zus niezapłacony ? Drżenie przed jutrem ?
Niech plebs haruje, a nie, zapomniałam, już nawet nie macie gdzie harować. Należy mi się i nie będe się poniżać podcierając innym dupy lub sprzatając gówna w WC.
Jeszcze będzie tak, że naszym 500+ uratujemy gospodarke kupując u was te wasze bułki czy wędliny. Wspomnicie moje słowa. Będziecie sie bić o nasze pieniądze aby tylko coś u was kupić - abyście przetrwali!!
Nawet mi was nie żal.
#heheszki #korposwiat #korpo #pracbaza #praca #500plus #madki #madka #takaprawda #bombelek #humorobrazkowy
Za 18 lat jak odchowam dzieci to wskocze na emeryture. Zapewne będzie niewiele mniejsza od twojej
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Opał akurat ( drewno ) przywożą z G-MOPS. Są też te produkty z pomocy żywnościowej, też nie ma z nimi problemu. Makarony, ryże, koncentraty pomidorowe, konserwy. Właściwie to wszystko co potrzebne więc na jedzenie to idzie całe nic.
Ostatnio nawet soki pomarańczowe w jednym z rzutów dawali.
@PeaK: a najzabawniejsze jest to, że w sumie to prawda xD
I proszę wołać o efekty